Jó ez az étrend egy napra?
R: 35g zab,zabkásának elkészítve +100ml 1,5%tej+100ml víz.Erre egy csipetnyi instant kakaópor. 1szelet teljes kiőrlésű toast kenyér+csirkemellsonka.
T:nem mindíg van de igen akkor, gyümölcs,vagy túrórudi,vagy csirkemellsonka.
Ebéd: 150g csirkemell, 150gr mexicoi zöldségmix(paprika,kukorica,hagyma,bébékukorica,valami hüvelyes zöldbabszerűség,vörösbab)+brokkoli és egy kis sárgarépa,csiperke gomba,3-4db garnéla ezt zsiradék nélkül párolom.Ehez még hozzájön 30g light mozarella. Ehez vagy zöldteát iszok,vagy hetente 1x-2x egy pepsi lightot.
U:Light gyümölcsjoghurt,vagy natúr joghurt édesítővel és gyümölcsel, vagy a maradék ebéd,ha marad. Vagy mindenből zaba de csak úgy 150kcal értékben:)(Ezt úgy kell elképzelni hogy pl:egy kis falat rántotthús+egy kiskanálnyi krumplipüré,fél kocka csoki,+pár db ízesített gabonapehely,+egy karika banán).Ezt azért gondolom jónak hogy ne egyszerre törjön rám a nagy faláls roham,hanem így ki tudom elégíteni az ízek utáni vágyamat.
Ezután 1 óra intenzív elliptikus tréner.
Vacsi:110-140g sovány túró+ vagy vanilliaaroma és édesítő,vagy 40-50g light gyümölcsjoghurt,vagy egy fél kiskanál lekvár és ezt összeturmixolom.
Ha esetleg későn este feküdnék le 1óra fele és éhes vagyok akkor szoktam egy maréknyi savanyúságot,vagy 2-3 kissebb szelet csirkemellsonkát,Ilyen kb 2hetente egyszer van.
Mit szóltok? Tudom hogy néhány dolog kimaradt pl a tojás,eszek tojást is heti 2 alkalommal.Zöldség levest is,de ezek ritkább alkalmak,inkább a fent leírtak a jellemzőek.
Amúgy 170cm/68kg 23N vagyok és 17kg-ot fogytam eddig.
Nem is neked kell mgenni hanem nekem:)
Akkor min változtatnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!