Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó ez az étrend egy napra?

Jó ez az étrend egy napra?

Figyelt kérdés

R: 35g zab,zabkásának elkészítve +100ml 1,5%tej+100ml víz.Erre egy csipetnyi instant kakaópor. 1szelet teljes kiőrlésű toast kenyér+csirkemellsonka.

T:nem mindíg van de igen akkor, gyümölcs,vagy túrórudi,vagy csirkemellsonka.

Ebéd: 150g csirkemell, 150gr mexicoi zöldségmix(paprika,kukorica,hagyma,bébékukorica,valami hüvelyes zöldbabszerűség,vörösbab)+brokkoli és egy kis sárgarépa,csiperke gomba,3-4db garnéla ezt zsiradék nélkül párolom.Ehez még hozzájön 30g light mozarella. Ehez vagy zöldteát iszok,vagy hetente 1x-2x egy pepsi lightot.

U:Light gyümölcsjoghurt,vagy natúr joghurt édesítővel és gyümölcsel, vagy a maradék ebéd,ha marad. Vagy mindenből zaba de csak úgy 150kcal értékben:)(Ezt úgy kell elképzelni hogy pl:egy kis falat rántotthús+egy kiskanálnyi krumplipüré,fél kocka csoki,+pár db ízesített gabonapehely,+egy karika banán).Ezt azért gondolom jónak hogy ne egyszerre törjön rám a nagy faláls roham,hanem így ki tudom elégíteni az ízek utáni vágyamat.

Ezután 1 óra intenzív elliptikus tréner.

Vacsi:110-140g sovány túró+ vagy vanilliaaroma és édesítő,vagy 40-50g light gyümölcsjoghurt,vagy egy fél kiskanál lekvár és ezt összeturmixolom.

Ha esetleg későn este feküdnék le 1óra fele és éhes vagyok akkor szoktam egy maréknyi savanyúságot,vagy 2-3 kissebb szelet csirkemellsonkát,Ilyen kb 2hetente egyszer van.

Mit szóltok? Tudom hogy néhány dolog kimaradt pl a tojás,eszek tojást is heti 2 alkalommal.Zöldség levest is,de ezek ritkább alkalmak,inkább a fent leírtak a jellemzőek.

Amúgy 170cm/68kg 23N vagyok és 17kg-ot fogytam eddig.

2011. jún. 18. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
ha már 17 kg-t fogytál ettől, akkor biztosan működik.
2011. jún. 18. 12:29
 2/6 anonim ***** válasza:
én ezzel az uzsonnával nem vagyok kibékülve. ugyanis nem számít, hogy 150 kcal csupán, tiszta ch. de egyetértek az elsővel, ha bevált, és fogytál már ennyit, akkor biztosan jó.
2011. jún. 20. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem jó, én biztos hogy nem tudnám megenni.
2011. jún. 20. 15:09
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem is neked kell mgenni hanem nekem:)

Akkor min változtatnál?

2011. jún. 20. 15:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy az uzsi nem a legjobb,sőt... de ha ilyenkor ez kimarad akkor estére valami őrületes zabálhatnékom lesz,pláne az edzés után...
2011. jún. 20. 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:
edzés után tolj fehérjét. én is épp túrózok :)
2011. jún. 20. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!