Ez az étrend egy diétás napra megfelelő? Lent
reggeli [ 7:20 ]
1 vékony szelet teljes k. kenyér májkrémesen,hozzá paradicsom,hagyma,sonka,sajt.
tízórai [ 10:00 ]
5-6szem eper.
ebéd [ 2:00 ]
1 fél szelet teljes k kenyér.májkrémesen.
paradicsomos,sajtos rántotta.2tójásból,szűz olivaolajon.
1db virsli.paradicsom,hagyma.
vacsora [5:00]
egy diétás rizses joghurt.
+esti torna, ami hasprésekből,lábemelgetésből,popsi formázásából áll.
Ez hány kalória volt?
Ha ezt egy ideig így tartom,fogyhatok 3-4 kg?
[nem vagyok kövér, csak télen felcsúszott rám ennyi kb]
Előre is köszönöm. :)
Ne feltétlenül hallgass az első hozzászólóra! Hülyeség, hogy nem lehet rántottát enni, meg mi az hogy csak a fehérjéből csinálja??? Ekkora baromságot. 25 kilót fogytam, és rendszeresen ettem tojást, rántotta formájában is, mivel vegetáriánus vagyok, és kellett valahonnan a fehérje is. Szóval nyugodtan egyél rántottát!
Nem számoltam össze egyébként a kalóriamennyiséget, de ránézésre ez kevesebb a kelleténél, főleg, hogy még tornázol is.
Hát ez egy jó nagy KAKI.
SEMMI fehérje nincs benne! Így akarsz fogyni? Szánalmas
Kedves utolsó!
Te vagy a szánalmas hogy itt szarozol,nem hogy inkább adnál egy normális választ!!!
Ez az étrend elmegy egy napra,ha ezt most így tudtad megoldani. De a hét többi napján próbálj meg több fehérjét enni,sovány túró,csirkemell,pulykamell,ha vega van némi babot,szóját és főtt ételt mindenképp,levest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!