Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az étrend egy diétás napra...

Ez az étrend egy diétás napra megfelelő? Lent

Figyelt kérdés

reggeli [ 7:20 ]

1 vékony szelet teljes k. kenyér májkrémesen,hozzá paradicsom,hagyma,sonka,sajt.

tízórai [ 10:00 ]

5-6szem eper.

ebéd [ 2:00 ]

1 fél szelet teljes k kenyér.májkrémesen.

paradicsomos,sajtos rántotta.2tójásból,szűz olivaolajon.

1db virsli.paradicsom,hagyma.

vacsora [5:00]

egy diétás rizses joghurt.

+esti torna, ami hasprésekből,lábemelgetésből,popsi formázásából áll.

Ez hány kalória volt?

Ha ezt egy ideig így tartom,fogyhatok 3-4 kg?

[nem vagyok kövér, csak télen felcsúszott rám ennyi kb]

Előre is köszönöm. :)

2011. máj. 6. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
A májkrém abszolút nem diétás kaja.A rántotta sem.A sajt sem.A virsli sem.Egyél inkább főtt tojást vagy ha nagyon rántottát akarsz akkor csak a fehérjéből süsd.Egyél csirke vagy pulykamellsonkát tk.kenyérrel sok zöldséggel.vagy főzz barna riszt hozzá sok párolt zöldséget-ez legyen az ebéd.
2011. máj. 6. 14:39
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

Ne feltétlenül hallgass az első hozzászólóra! Hülyeség, hogy nem lehet rántottát enni, meg mi az hogy csak a fehérjéből csinálja??? Ekkora baromságot. 25 kilót fogytam, és rendszeresen ettem tojást, rántotta formájában is, mivel vegetáriánus vagyok, és kellett valahonnan a fehérje is. Szóval nyugodtan egyél rántottát!

Nem számoltam össze egyébként a kalóriamennyiséget, de ránézésre ez kevesebb a kelleténél, főleg, hogy még tornázol is.

2011. máj. 6. 15:08
 3/8 anonim ***** válasza:
48%

Hát ez egy jó nagy KAKI.

SEMMI fehérje nincs benne! Így akarsz fogyni? Szánalmas

2011. máj. 6. 15:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Te vagy a szánalmas hogy itt szarozol,nem hogy inkább adnál egy normális választ!!!

Ez az étrend elmegy egy napra,ha ezt most így tudtad megoldani. De a hét többi napján próbálj meg több fehérjét enni,sovány túró,csirkemell,pulykamell,ha vega van némi babot,szóját és főtt ételt mindenképp,levest.

2011. máj. 6. 16:06
 5/8 anonim ***** válasza:
ja és az esti torna jobb lenne ha valamilyen aerob vagy kardió mozgás lenne,mert ez égeti a zsírt. A hasprés és társai csak formálják az izmaidat és nem pedig zsírt égetnek.
2011. máj. 6. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:
májkrém, rizses joghurt, virsli, szerintem ezeket kiiktathatnád, egyél a kenyérhez inkább cottage cheese-t (nagyon finom!), natúr joghurtot, túrót, halat, stb..de ha napi szinten mozogsz akármit, illetve 5-6 után nem eszel tényleg lefogyhatsz! ismerősöm úgy fogyott le, hogy egész nap evett rendesen, a hizlaló dolgokat kiiktatta, de este 5-6 után már szigoróan nem evett semmit, csak ivott, és minde nap felülésezett, jó sokat fogyott, több 10 kg-t azt hiszem.
2011. máj. 6. 16:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kérte, hogy segítsek is neki. Véleményt kért.
2011. máj. 6. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ez az étrend. Mivel csak 3-4 kg-ot akarsz fogyni, ha drasztikusan csinálnád pl koplalnál úgyis visszahíznád. De így pont jó. Emellett még mozogj és szerintem 1-1,5 hónap alatt le is megy :)
2011. máj. 7. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!