Ez az étrend megfelelő lenne?
Hát, a helyzet az, hogy fogynom kéne, és ezt az étrendet tudom összeállítani:
R: zabpehely tejjel
T: pufirizs
E: menza
U: gyümölcs
V: natúr joghurt
Előre szólok, hogy a húst, halat, túrót, meg ami estére kéne, sajnos nem engedhetjük meg magunknak, úgyhogy azt fölösleges ajálngatni. Tudom, hogy ez az étrend nem tökéletes. Ha van még vmi ötletetek, ami javíthatna rajta, és olcsó, szívesen veszem.
Eddig reggelire kenyeret, vacsi vajas vagy zsíroskenyér, krumplistészta, ilyeneket, ebéd ugyanaz. Tízórai, uzsi (ha volt), szendvics....
A tojás nem rossz, de abból kb- 3-at meg kéne ennem, akkor meg a többieknek nem marad semmi....
Szerintem ettől az étrenddől kopogni fog a szemed az éhségtől.
Ajánlom neked az ALDI-ban kapható extrudált kenyeret. Teljes kiőrlésű rozslisztből van, tele rosttal, ezerszer finomabb, mint a puffasztott rizs vagy az Abonett és csak 230 Ft egy csomag, ami nekem ált. 1 hétre elég.
Vacsira esetleg ehetnél párolt zöldséget. Tesconak, Lidlnek egész jó áron vannak mirelitjei. Egy zacsi több étkezésre is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!