Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez milyen étrend egy napra?

Ez milyen étrend egy napra?

Figyelt kérdés

igazándiból nem fogyókúrázni szeretnék, hanem, egy életen át ezt tartani, vagyis életmód váltás

mai kaja:

1 banán

1vajas kenyér paradicsommal 2 zöldhagym, 1 retek

1tál tepsis zöldség(brokkoli, karfiol, répa, paradicsom tejszinben párolva egy tepsiben)

1 kis tál krumplifőzelék 1sültvirslivel

fogyni csak egy keveset akarok 157cm és 53kg és 19éves vagyok

nem tűnik egyáltalán kövérnek ruhában

viszont ha lekerül a ruha akkor látszik,h. elég "puha" vagyok

úgyhogy inkább gonolom a mozgás része lenne a lényegesebb esetemben

minden nap(már 1 hete csinálom) fél óra intenzív gyaloglás(dombnak fel erdőben) aztán a végén kb 10perc lépcsőzés meredeken egy várhoz(amitől eléggé izomlázam szokott lenni)

plusz hasizom gyakorlatok

ha csak keveset szeretnék fogyni és inkább erősíteni ugye nem kell drasztikusabb változás a kajánál

mert ez előtt méginkább sz*ságokat ettem pl: reggelire 2kakaós csiga vagy bismark ilyenek, napi csoki adag, na ezt most hanyagolnám

2010. máj. 12. 13:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nincs benne fehérje! fehérhúsok,túró,tejtermékek! Enélkül nem fogsz izmosodni
2010. máj. 12. 13:26
 2/11 A kérdező kommentje:
de sajnos itthon az én kedvemért tutira nem fognak minden nap húst venni meg sütni
2010. máj. 12. 13:28
 3/11 anonim ***** válasza:

kevés ez a kaja

[link]

számold ki mennyi kalória kell súlytartáshoz

2010. máj. 12. 13:30
 4/11 anonim ***** válasza:
ja és ha izmosodni, formálódni akarsz, akkor iktass be sportot: bringázás, futás, úszás
2010. máj. 12. 13:30
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Zsebpénzed nincs? ha van akkor veszel magadnak,ha nem is eszel minden nap csirkemellet,de azért fehérjét kellene,tojás,túró,sajt..de egy vehetsz valami jóminőségü étrendkiegészitő fehérjeturmixot is,de természetesen ez nem pótólja a kiegyensúlyozott étkezést!!
2010. máj. 12. 13:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Nagyon jó. Van ebben fehérje. Virsli, tojás, tejszín, a zöldségekben is van.De azért biztos van olyan nap, amikor husit is eszel, tejet.Én egy kis gabonát hiányolok még. 40% gabona - ez attól elég messze van.

De azért:

Szerintem jó kis étrend.

Ha még iszol is eleget, akkor nagyon jó. Néha egyél levest is, az ásványi anyagok miatt!

Ha a kenyér barna, még jobb.

2010. máj. 12. 14:06
 7/11 anonim ***** válasza:

jól tetted, hogy lemondtál a kakaós csiga és társairól. Ezek az ünnepekre valók. Havonta 1-2 alkalom, nem minden napra.. Íg ybiztosan egészséges leszel, és hosszú távon szebb és energikusabb is. az is jó , hogy frisset eszel.

Csak így tovább!

2010. máj. 12. 14:10
 8/11 A kérdező kommentje:

persze eszek azért húst is

általában heti 3X eszek csirkemellet

az elég?

2010. máj. 12. 14:56
 9/11 A kérdező kommentje:

mármint hetente 3 nap

de akkor ebédre meg vacsira is szóval összesen 1héten 6étkezés csirke

2010. máj. 12. 14:56
 10/11 A kérdező kommentje:

egy másik előzőnek

levest is ezsek de azt általában csak szombat és vasárnap

ha vasárnapiből marad akkor néha még hétfőn

2010. máj. 12. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!