Ez milyen étrend egy napra?
igazándiból nem fogyókúrázni szeretnék, hanem, egy életen át ezt tartani, vagyis életmód váltás
mai kaja:
1 banán
1vajas kenyér paradicsommal 2 zöldhagym, 1 retek
1tál tepsis zöldség(brokkoli, karfiol, répa, paradicsom tejszinben párolva egy tepsiben)
1 kis tál krumplifőzelék 1sültvirslivel
fogyni csak egy keveset akarok 157cm és 53kg és 19éves vagyok
nem tűnik egyáltalán kövérnek ruhában
viszont ha lekerül a ruha akkor látszik,h. elég "puha" vagyok
úgyhogy inkább gonolom a mozgás része lenne a lényegesebb esetemben
minden nap(már 1 hete csinálom) fél óra intenzív gyaloglás(dombnak fel erdőben) aztán a végén kb 10perc lépcsőzés meredeken egy várhoz(amitől eléggé izomlázam szokott lenni)
plusz hasizom gyakorlatok
ha csak keveset szeretnék fogyni és inkább erősíteni ugye nem kell drasztikusabb változás a kajánál
mert ez előtt méginkább sz*ságokat ettem pl: reggelire 2kakaós csiga vagy bismark ilyenek, napi csoki adag, na ezt most hanyagolnám
Nagyon jó. Van ebben fehérje. Virsli, tojás, tejszín, a zöldségekben is van.De azért biztos van olyan nap, amikor husit is eszel, tejet.Én egy kis gabonát hiányolok még. 40% gabona - ez attól elég messze van.
De azért:
Szerintem jó kis étrend.
Ha még iszol is eleget, akkor nagyon jó. Néha egyél levest is, az ásványi anyagok miatt!
Ha a kenyér barna, még jobb.
jól tetted, hogy lemondtál a kakaós csiga és társairól. Ezek az ünnepekre valók. Havonta 1-2 alkalom, nem minden napra.. Íg ybiztosan egészséges leszel, és hosszú távon szebb és energikusabb is. az is jó , hogy frisset eszel.
Csak így tovább!
persze eszek azért húst is
általában heti 3X eszek csirkemellet
az elég?
mármint hetente 3 nap
de akkor ebédre meg vacsira is szóval összesen 1héten 6étkezés csirke
egy másik előzőnek
levest is ezsek de azt általában csak szombat és vasárnap
ha vasárnapiből marad akkor néha még hétfőn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!