Diétának felfogható ez az étrend?
reggelire 1 pohár tejeskávé utána 1 kakaós csiga,
tízóraira még 1 kakaós csiga,
1-2 körül ebéd ami (krumpli főzelék valami hússal, diós/mákos tészta, tarhonyás/rizseshús, brassói, paprikás krumpli ..),
5 órakor azaz uzsonnára 1 párizsis+uborkás zsemle mellé valami gyümölcs vagy zöldség
estére gyümölcs vagy zöldség vagy ha adódik nesquikes zabpehely.
hát nagyon nem
reggelire zabpehely-nem nesguik, ciniminis, csokigolyók stb hanem natur zabpehely vagy zabkorpa, hozzá tej vagy joghurt és gyümölcs vagy teljes kiőrlésű kenyérből szendvics sonkával, sovány sajtokkal és zöldségekkel
kakaóscsiga felejtős
tízórai szendvics vagy joghurt, gyümölcs
ebéd normál adag, főzeléknek ehetnél akkor már sóskát, tököt, spenótot is, édes tészta helyett valami husos-zöldség szószosat vagy túróst, tarhonyás, rizseshúshoz egyél egy nagy adag savanyúságot, salátát stb
uzsonna gyümölcs
vacsora gyümölcs, zöldség, túró, hal, tojás, husok
hmm köszi a válaszokat föleg a 22:38-as válaszolónak :)
szóval amit leirtam, abból csak a kakaóscsiga ami nem elfogadható? szóval a tejeskávé reggelire + amit ebédre felsoroltam azok jók? meg délután 5 órára az az 1 párizsis/uborkás zsemle belefér?
a nesquiket összekevertem a zabpehellyel :D de ha estére zabpelyhet eszem az jó vagy az kizárólag reggelire lenne jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!