Ez milyen étrend egy napra?
igazándiból nem fogyókúrázni szeretnék, hanem, egy életen át ezt tartani, vagyis életmód váltás
mai kaja:
1 banán
1vajas kenyér paradicsommal 2 zöldhagym, 1 retek
1tál tepsis zöldség(brokkoli, karfiol, répa, paradicsom tejszinben párolva egy tepsiben)
1 kis tál krumplifőzelék 1sültvirslivel
fogyni csak egy keveset akarok 157cm és 53kg és 19éves vagyok
nem tűnik egyáltalán kövérnek ruhában
viszont ha lekerül a ruha akkor látszik,h. elég "puha" vagyok
úgyhogy inkább gonolom a mozgás része lenne a lényegesebb esetemben
minden nap(már 1 hete csinálom) fél óra intenzív gyaloglás(dombnak fel erdőben) aztán a végén kb 10perc lépcsőzés meredeken egy várhoz(amitől eléggé izomlázam szokott lenni)
plusz hasizom gyakorlatok
ha csak keveset szeretnék fogyni és inkább erősíteni ugye nem kell drasztikusabb változás a kajánál
mert ez előtt méginkább sz*ságokat ettem pl: reggelire 2kakaós csiga vagy bismark ilyenek, napi csoki adag, na ezt most hanyagolnám
Hát a reggeli nem túl jó. Több zöldség kéne és ugye nem fehér kenyeret eszel? Sajt is kellene hozzá.
Ebéd: nem rossz, de a tejszínt ne vidd túlzásba. Zsíros.
Vacsora: jobb lenne, ha ebédre ennéd, az ebédet meg vacsorára. A vacsiban túl sok a szénhidrát (krumpli, liszt). A főzelékben ugye nem fehér liszt van?
Ami nagyon rossz: egész nap nem ettél gyümölcsöt. (Az 1 banán nem elég.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!