Ez milyen egy napra?
Legyszi segitsetek. Es elore elnezest, hogy nincs ekezet.
16 eves vagyok, rendszeresen szeretnek elkezdeni futni, mert rakodott ram egy kis felesleg az utobbi idoben.
Szerintetek ha igy eszem minden nap kb, tudok fogyni vagy formasodni?
Reggelire mindig egy szelet teljes kiorlesu kenyeret eszem (csak azt mindig, mert cukorbeteg vagyok es csak ilyet ehetek) vajjal,felvagottal es zoldseggel, melle egy bogre tej.
Ha iskolaba megyek, ott kb 10kor megeszem egy szendvicset szinten teljes kiorlesu kenyerbol.
Ebedelni valtozik hogy mikor szoktam, van, hogy 12kor, van hogy 2kor. Altalaban levest es egy foetelt eszem, desszertet soha. A foetel alatt ertek pl egy adag krumplit es 1szelet hust, vagy rizst fasirttal esetleg hallal,szoval ilyesmi normal kajak.
Delutan 5kor szoktam vacsizni 2 teljes k.kenyeret zoldseg, vajkrem v felvagott. Neha nasinak egy szelet diabetikus napolyit vilyesmit napkozben bedobok :)
ennyi lenne, aki elolvasta es tud segiteni, annak nagyooon szepen koszonom :)
amugy 16 L vagyok, 175 cm es 60 kg. Nem szeretnek Fogyni-fogyni, csak a fenekemet kicsit kissebbe varazsolni, meg a zsirparnakat ledolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!