Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez milyen egy napra?

Ez milyen egy napra?

Figyelt kérdés

Legyszi segitsetek. Es elore elnezest, hogy nincs ekezet.

16 eves vagyok, rendszeresen szeretnek elkezdeni futni, mert rakodott ram egy kis felesleg az utobbi idoben.

Szerintetek ha igy eszem minden nap kb, tudok fogyni vagy formasodni?

Reggelire mindig egy szelet teljes kiorlesu kenyeret eszem (csak azt mindig, mert cukorbeteg vagyok es csak ilyet ehetek) vajjal,felvagottal es zoldseggel, melle egy bogre tej.

Ha iskolaba megyek, ott kb 10kor megeszem egy szendvicset szinten teljes kiorlesu kenyerbol.

Ebedelni valtozik hogy mikor szoktam, van, hogy 12kor, van hogy 2kor. Altalaban levest es egy foetelt eszem, desszertet soha. A foetel alatt ertek pl egy adag krumplit es 1szelet hust, vagy rizst fasirttal esetleg hallal,szoval ilyesmi normal kajak.

Delutan 5kor szoktam vacsizni 2 teljes k.kenyeret zoldseg, vajkrem v felvagott. Neha nasinak egy szelet diabetikus napolyit vilyesmit napkozben bedobok :)

ennyi lenne, aki elolvasta es tud segiteni, annak nagyooon szepen koszonom :)

amugy 16 L vagyok, 175 cm es 60 kg. Nem szeretnek Fogyni-fogyni, csak a fenekemet kicsit kissebbe varazsolni, meg a zsirparnakat ledolgozni.

2011. szept. 14. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
vacsira, ha mindenképp akarsz kenyeret, egyél mellé túrót vagy husit. a fehérje segít az izmoknak :) egyébként jó.
2011. szept. 14. 20:50
 2/3 anissza válasza:
Szerintem ha futsz az már nagyon jó alak formalás
2011. okt. 19. 07:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a krumplit teljesen kihagynám, állítólag a az cukorbetegeknek egyébként sem jó a magas GI miatt. És kenyérből is kevesebbet ennék, viszont van esetleg puffasztott rizs helyette. Viszont a grapefruitot sem látom sehol, ami alacsonyabb cukortartalmú, és mindemellett anyagcsere gyorsító, a fogyókúra alapkelléke. Halról detto nem olvastam, bár a husiban benne lehet. A lazac drága, de jó, az afrikai harcsa filé olcsóbb, és finom is. A hust sem mindegy hogyan készítik, 1 ek olaj 100 kcal ugyanis. Egyébként ajánlom a Peak termékeit (pl 0 kcalos olaj, isteni finom), a lifetilt blogot, amit NEM KELL szó szerint követni, elég ha kiszűröd magadnak az okosságokat. Húsból meg leginkább csirke, főleg mell, pax pulyka sertést el is felejtheted. Egyszerre ennyi jutott eszembe. Ja igen, túró fontos (van zsírszegény változata), sajtból pl a mozzarella light és a rubint rékás trappista nagyon jó. Plusz tojás (pl 2 fehérje 1 sárgája). Én vacsira egyébként már csak fehérjeturmixot szoktam (jó minőségűt, nézd meg, hogy ne legyen benne szinte semmi szénhidrát és zsír), van pl marcipános, tejszínes süti ízű, nagyon finomak.
2011. okt. 19. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!