Ez így a mai napra milyen volt?
Figyelt kérdés
Reggel megettem egy szelet tk kenyeret 2 szelet csirkemellsonkával, utána elmentem fél órát futni, majd rá 1 órával (szóval 2 óra sünet volt kb a két étkezés között) megettem egy másik szelet kenyeret tükörtojással. Utána elindultam itthonról és mostanáig megállás nélkül gyalogoltam. Ebédre megettem egy fehérjegazdag salátát, és most estére egy répa és káposzta salátát szőlővel és almával. Ez így sok volt? (Ma este még megyek sétálni, és erősíteni is fogok.:)2011. júl. 5. 19:16
1/4 anonim válasza:
Sok?????????
Szerintem ez igy tökéletes:)
2/4 anonim válasza:
Az éhenhaláshoz sajnos sok.
Kb. 5-600 kcal, szóval gratulálni tudok.
3/4 anonim válasza:
osztom a második véleményét, gratula. lelassul az anyagcseréd, és még kevesebbet fogsz fogyni... csak így tovább.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mi többet ehetnék akkor. Mármint, mit egyek még? Mikor? Ezt is soknak éreztem.
2011. júl. 5. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!