Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez sok volt a mai napra?

Ez sok volt a mai napra?

Figyelt kérdés

Reggeli: 1 es fel szelet tk kenyer sonkaval sajtal.

uzsi: tejbegriz teljes kiorlesu es szoja tejjel csinaltam, nagyon kis mennyiseg lett afonyalekvarral.

utanaa mikor megeheztem nem hogy egyek egy tanyer levest..

en meg mixeltem banant 2db 1db kicsi barackot es 1kg almat. aztan megettem, mi a velemenyetek? kerlek normalis valaszokat.

2011. szept. 5. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Attól függ mit akarsz elérni. Elmegy egynek,nem volt sok. De az összetétel lehetne jobb is. Holnap inkább egyél csirkemellet,párolt zöldséges rizzsel. A reggeli az jó,bár nem tudom mekkora az a kenyér szelet. Ha kicsi toast akkor mehet 2-3db simán. Attól függ mit eszel majd a nap hátralevő részében.

Száz szónak is egy a vége ha fogyózol férj bele a napi kalóriaszükségletedbe és ezen belül fogyassz sok fehérjét,ennyi a lényeg.

2011. szept. 5. 16:10
 2/9 A kérdező kommentje:

hat fogyni szeretnek most jelenleg 52 vagyok 165-5 cm.

Dee ez sok kaloria szerinted? amugy meg tobbet nem eszek mert 6utan nem igen szoktam max teazok (zold tea):)

2011. szept. 5. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:

A 6után nem evésért viszon jár egy saller jobbról is balról is!

6után igenis kell enni,egy kis csirkemell párolt zöldséggel,vagy nyers zöldségsalival,vagy sovány túró valamilyen desszertnek elkészítve vagy tojást nyugodtan ehetsz.

Fogynod meg nem kéne. Ha mégis plötyinek látod magad akkor sportolni kellene(kardio és súlyzós edzés).

2011. szept. 5. 16:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Mennyiségek nelkül nem lehet megmondani mennyi kalóriát ettél,de ránézésre nem lehet sok,nem hinném hogy ennyivel túlépted volna a napi kalóriaszükségletedet.

Persze ha az a 1,5 szelet kenyér egy jó nagy parsztos karéj volt,20dkg sajtal,30dkg sonkával. A tejbegríz meg tömény cukros volt akkor már más a helyzet.

Mondjuk az 1kg alma az 350kcal...

2011. szept. 5. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:
max 1200, ahogy így saccolgatok, sóvasl kcalban nem sok, de ch-ban viszont igen, és az majdnem annyira fontos, mint a kcal. szóval a minőségen javíthatnál. ja, meg ne lepődj meg, ha holnap reggel mérlegre állsz, és 1 kg-val többet mutat az alma miatt. ha kiürül a szervezetedből, és nem eszel meg megint egy nap kilónyi kaját, visszaáll a súlyod.
2011. szept. 5. 17:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Huuuu, hat koszonom nagyon szepen :) amugy mozgok szaladok, meg biciglizni is szoktam meg hasizmozni gugolasok :) napi 4km vagy 3.. de mikor olyan kedvem van 6is szokott lenni, de na :P az ritkabb.
2011. szept. 5. 18:34
 7/9 A kérdező kommentje:
amugy meg a tk kenyer az kicsi volt hat 1kenyer 113kaloria ebbol a fajtabol. es nem olyan sok sonka es mozzarela sajt! :)
2011. szept. 5. 18:36
 8/9 anonim ***** válasza:
tudok én neked 40 kcal/szeletes kenyeret is ajánlani. sparban biztos van, tescot nem tudom. zöld-fehér csomagolás, az a neve, hogy slim kenyér. nos, ebből hozzávetőleg 3 szelet felel meg a te kenyeredből egy szeletnek. kicsit laktatóbb ;)
2011. szept. 5. 18:37
 9/9 A kérdező kommentje:
huuu ! megkell nezzem mindenkepp, koszonooom:)
2011. szept. 5. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!