Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így milyen lenne egy napra?

Ez így milyen lenne egy napra?

Figyelt kérdés

Reggeli (fél7kor): rántotta 2 tojásból, pici olaj, egy marék rukkola saláta, egy retek, egy fél tk rozsos kifli

Tízórai: egy banán, egy kis szőlő

Ebéd (fél1kor): rukkola saláta, mozzarellával, retekkel, répával, és egy főtt tojással

Uzsonna: egy alma, egy kis szőlő

Vacsi (5körül): fél adag tökfőzelék

Tudom, úgy jobb lenne, ha az ebéd és a vacsi meg lenne cserélve, de arra nincs lehetőségem. Ez így azért oké?

2011. ápr. 7. 06:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem oké, bár ebédre próbálj meg valami húst enni (vagy vegetáriánus vagy? ebből az étrendből úgy tűnik)

Vacsorát szerintem edd picit később. 2-3 órával azelőtt hogy lefeküdnél.

2011. ápr. 7. 07:46
 2/7 anonim ***** válasza:

mondjuk átgondolva a vacsora nem annyira tökéletes :S vacsorára sok fehérjét kéne enni, lassan felszívódót hogy éjszaka is kapjon a szervezeted.

Ha ez most csak 1 napod kajája akkor ok, de azért rendszeresen ez nem tökéletes szerintem.

2011. ápr. 7. 07:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is azt mondanám, hogy egyél ebédre valami húst vagy halat. Reggelire meg nyugodtan edd meg az egész kiflit, ha már tízóraira úgyis betolsz egy banánt ;).
2011. ápr. 7. 07:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát, van még mit javítani:

Reggeli: rozsOS kifli ugyanolyan rossz, mint a hagyományos, csak többe kerül. A rozskifli jó lenne, mert az rozsból van. Ami csak "rozsos", abban alig van rozsliszt, 90%-a fehér liszt meg szinezőanyag.

Tízórai: kiválasztottad a 2 legcukrosabb gyümölcsöt. Ha ma eszed, akkor vagy-vagy, válassz! Hosszú távon pedig kerüld ezeket. Alma, narancs, később eper, meggy. Banánt ritkán!

Ebéd: borzalmasan kevés, nincs benne elég fehérje, egy tojás semmi, ráadásul reggel már ettél 2-őt. (Koleszterin.) Tojás helyett csirke vagy hal, min. 10 dkg.

Uzsonna: vagy-vagy

Vacsora: semmi gond a tökfőzelékkel, nyugodtan egyél egész adagot. (Jó lenne, ha tk. liszttel lenne, nem fehérrel, de abba olyan kevés kell, hogy simán belefér.)

ÉHEZÉSSEL NEM LEHET LEFOGYNI, te is jojózni fogsz! (Olvass utána!)

2011. ápr. 7. 09:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, azt nem is láttam, hogy fél kifli. Egész!
2011. ápr. 7. 09:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy jó tanács, egyszerre csak egy fajta gyümölcsöt fogyassz!
2011. ápr. 7. 09:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem éhezek!:) Tudom, hogy a banán kalóriadúsabb, ezért ettem délelőtt. Az almától magában meg csak éhesebb leszek. Nem vagyok vega, de nem egészséges mindennap húst enni, meg lehetőségem se lett volna azt enni, sajnos. A tojásról újabban azt hallottam, hogy semmi köze a koleszterin szinthez, nem tudom kinek van igaza, ennyit nem szoktam enni belőle amúgy, csak ma el kellett fogynia:) Mi a baj azzal, ha különböző gyümiket eszek egyszerre?
2011. ápr. 7. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!