Ez így milyen lenne egy napra?
Reggeli (fél7kor): rántotta 2 tojásból, pici olaj, egy marék rukkola saláta, egy retek, egy fél tk rozsos kifli
Tízórai: egy banán, egy kis szőlő
Ebéd (fél1kor): rukkola saláta, mozzarellával, retekkel, répával, és egy főtt tojással
Uzsonna: egy alma, egy kis szőlő
Vacsi (5körül): fél adag tökfőzelék
Tudom, úgy jobb lenne, ha az ebéd és a vacsi meg lenne cserélve, de arra nincs lehetőségem. Ez így azért oké?
Szerintem oké, bár ebédre próbálj meg valami húst enni (vagy vegetáriánus vagy? ebből az étrendből úgy tűnik)
Vacsorát szerintem edd picit később. 2-3 órával azelőtt hogy lefeküdnél.
mondjuk átgondolva a vacsora nem annyira tökéletes :S vacsorára sok fehérjét kéne enni, lassan felszívódót hogy éjszaka is kapjon a szervezeted.
Ha ez most csak 1 napod kajája akkor ok, de azért rendszeresen ez nem tökéletes szerintem.
Hát, van még mit javítani:
Reggeli: rozsOS kifli ugyanolyan rossz, mint a hagyományos, csak többe kerül. A rozskifli jó lenne, mert az rozsból van. Ami csak "rozsos", abban alig van rozsliszt, 90%-a fehér liszt meg szinezőanyag.
Tízórai: kiválasztottad a 2 legcukrosabb gyümölcsöt. Ha ma eszed, akkor vagy-vagy, válassz! Hosszú távon pedig kerüld ezeket. Alma, narancs, később eper, meggy. Banánt ritkán!
Ebéd: borzalmasan kevés, nincs benne elég fehérje, egy tojás semmi, ráadásul reggel már ettél 2-őt. (Koleszterin.) Tojás helyett csirke vagy hal, min. 10 dkg.
Uzsonna: vagy-vagy
Vacsora: semmi gond a tökfőzelékkel, nyugodtan egyél egész adagot. (Jó lenne, ha tk. liszttel lenne, nem fehérrel, de abba olyan kevés kell, hogy simán belefér.)
ÉHEZÉSSEL NEM LEHET LEFOGYNI, te is jojózni fogsz! (Olvass utána!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!