Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ezzel mennyit...

Szerintetek ezzel mennyit fogyok? 160 cm magas 48 kg és lassan 17 éves lány vagyok.

Figyelt kérdés

Egy hét alatt akarok a lehető legtöbbet fogyni. Tudom nem egészséges, és majd meghalok mire megcsinálom, de ez kell. 4 olyan napot akarok beiktatni amikor nem eszek semmit. Csak vizet iszok, de abból rengeteget minden nap. A maradék 3 napon pedig szinte a 0 kalóriás dinnyét eszem. Minden nap csinálnék far, kar, láb, comb, has gyakorlatokat. És nagyon sokat aludnék, pihennék.

Mennyit fogynék? Letudnék fogyni 40-41-42 kg-ra?

2010. jún. 12. 21:26
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

vacsi este 7 után semmi XD

szal nem késő este amikor már a szervezet nem emésztene, mert pihenne akkor már nem kajálok

ja és még mindig sok víz vagy 2-3 liter

2010. jún. 12. 22:30
 32/37 anonim válasza:
hidd el nekem ha az a srác már elhív téged bárhova is akkor már vonzódik hozzád és bejön neki a tested és le se fogja szarni a narancsbőrödet. szerintem tartsd meg azt a 48 kilót és eddz egy kicsit popsira meg combra és teljesen elégedett leszel de persze ez nem megy 1ik napról a másikra.
2010. jún. 12. 22:56
 33/37 anonim ***** válasza:
ez már elfogadhatóbb ötlet szerintem
2010. jún. 12. 23:52
 34/37 anonim ***** válasza:

napi 3*1 óra mozgás kissé drasztikus a te súlyodhoz már bocsi. nincs hozzá elég szufla benned.

amúgy meg ha úgy akarsz kinézni, mint a példaképeid, tanuld meg a photoshop progi használatát..;P

2010. jún. 13. 00:36
 35/37 anonim ***** válasza:
A súlyod jó. Ne koplalj. Amy Winehouse drogos, és azért van olyan "jó"alakja. Na de mindegy is. Sportolj sokat, ahogy bírod, szerintem kezdetnek sok a napi három óra, elég ha egyet végigcsinálsz, de azt becsülettel. Akkor nem leszel narancsbőrös. Emellé normális kalóribevitel kell, egészséges ételeket válogass össze, minnél többfélét, ne ilyet hogy dinnyét eszel egész nap...
2010. jún. 13. 01:16
 36/37 anonim válasza:
így is csontrakéta vagy a fiúk nem szeretik ha szálka megy a kezükbe.
2010. jún. 13. 01:16
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj ide nem bántásból írom, de te nagyon HÜLYE vagy és most nyugodtan lepontozhatsz!!!!!!

1:Miley-nek tökéletes alakja van nem sovány, de nem is kövér szerinted ő 40 kiló???? akkor bocsi, de a szemeddel problémák vannak, Selena már más tészta ő szerintem soványabb, de ő se vézna

2:Amy tényleg drogos emiatt sovány, Angelina szerintem simán koplal, mert néha úgy néz ki, mint egy madárijesztő, de ő filmsztár ne akarj már rá hasonlítani!

és ha nem elég neked ez itt az én történetem 156 centi vagyok és 45 kiló voltam szóval még így is sovány bár ahol kellett ott megvolt minden! A lényeg beszólt egy csávó, h nagy a seggem erre elkezdtem koplalni a normális súlyomból leadtam így 6 kilót szóval képzelheted úgy néztem ki,mint egy halott de szó szerint! A gyönyörű szép hosszú hajam, ami a legjobban tetszett magamon kihullót a fele bár a mensim megjött, de tartott 2 napig és kész és akkor is épp, h jött valami! most olyan 42 kiló vagyok, mert képzeld most meg a hízás nem megy hiába eszek normálisan ez KATASZTRÓFA, mert a hajam még mindig hullik! Szóval ha te is ezt akarod magadnak nyugodtan KOPLALJ HAJRÁ!!!!!!!!! Egyébként, h a francba akarsz tornázni ha nem eszel semmit erre nem lesz energiád megsúgom neked mikor én koplaltam örültem, h fekszem az ágyon! Plusz ha nem eszel semmi normálisat a szervezeted a zöldséget is zsírrá fogja alakítani és ez nem vicc!!!!!!!!!

2010. jún. 13. 05:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!