Szerintetek ezzel mennyit fogyok? 160 cm magas 48 kg és lassan 17 éves lány vagyok.
Egy hét alatt akarok a lehető legtöbbet fogyni. Tudom nem egészséges, és majd meghalok mire megcsinálom, de ez kell. 4 olyan napot akarok beiktatni amikor nem eszek semmit. Csak vizet iszok, de abból rengeteget minden nap. A maradék 3 napon pedig szinte a 0 kalóriás dinnyét eszem. Minden nap csinálnék far, kar, láb, comb, has gyakorlatokat. És nagyon sokat aludnék, pihennék.
Mennyit fogynék? Letudnék fogyni 40-41-42 kg-ra?
vacsi este 7 után semmi XD
szal nem késő este amikor már a szervezet nem emésztene, mert pihenne akkor már nem kajálok
ja és még mindig sok víz vagy 2-3 liter
napi 3*1 óra mozgás kissé drasztikus a te súlyodhoz már bocsi. nincs hozzá elég szufla benned.
amúgy meg ha úgy akarsz kinézni, mint a példaképeid, tanuld meg a photoshop progi használatát..;P
Hát figyelj ide nem bántásból írom, de te nagyon HÜLYE vagy és most nyugodtan lepontozhatsz!!!!!!
1:Miley-nek tökéletes alakja van nem sovány, de nem is kövér szerinted ő 40 kiló???? akkor bocsi, de a szemeddel problémák vannak, Selena már más tészta ő szerintem soványabb, de ő se vézna
2:Amy tényleg drogos emiatt sovány, Angelina szerintem simán koplal, mert néha úgy néz ki, mint egy madárijesztő, de ő filmsztár ne akarj már rá hasonlítani!
és ha nem elég neked ez itt az én történetem 156 centi vagyok és 45 kiló voltam szóval még így is sovány bár ahol kellett ott megvolt minden! A lényeg beszólt egy csávó, h nagy a seggem erre elkezdtem koplalni a normális súlyomból leadtam így 6 kilót szóval képzelheted úgy néztem ki,mint egy halott de szó szerint! A gyönyörű szép hosszú hajam, ami a legjobban tetszett magamon kihullót a fele bár a mensim megjött, de tartott 2 napig és kész és akkor is épp, h jött valami! most olyan 42 kiló vagyok, mert képzeld most meg a hízás nem megy hiába eszek normálisan ez KATASZTRÓFA, mert a hajam még mindig hullik! Szóval ha te is ezt akarod magadnak nyugodtan KOPLALJ HAJRÁ!!!!!!!!! Egyébként, h a francba akarsz tornázni ha nem eszel semmit erre nem lesz energiád megsúgom neked mikor én koplaltam örültem, h fekszem az ágyon! Plusz ha nem eszel semmi normálisat a szervezeted a zöldséget is zsírrá fogja alakítani és ez nem vicc!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!