Szerintetek ezzel mennyit fogyok? 160 cm magas 48 kg és lassan 17 éves lány vagyok.
Egy hét alatt akarok a lehető legtöbbet fogyni. Tudom nem egészséges, és majd meghalok mire megcsinálom, de ez kell. 4 olyan napot akarok beiktatni amikor nem eszek semmit. Csak vizet iszok, de abból rengeteget minden nap. A maradék 3 napon pedig szinte a 0 kalóriás dinnyét eszem. Minden nap csinálnék far, kar, láb, comb, has gyakorlatokat. És nagyon sokat aludnék, pihennék.
Mennyit fogynék? Letudnék fogyni 40-41-42 kg-ra?
Ne zavarjon, hogy narancsbőr nem a súly miatt van.
És az se, hogy mindenkinek "remeg" mindene akkor is, mikor izmos.
Neked edzened kéne, nem diétázni, mert így eredményt nem fogsz elérni. Ugyanúgy narancsbőrös leszel, és a bőröd lógni fog, és rezegni...
Ha éhezel, akkor alig megy le rólad zsír, a szervezeted az izmot kezdi el bontani. Így lemehet rólad 3-4 kiló egy hét alatt, de az eredmény az lesz, hogy ugyanannyi zsír marad rajtad és sokkal kevesebb izom, ami által még renyhébb leszel, még hájasabbnak fogsz tűnni és előjön a narancsbőr is.
A szervezet a zsírt csak akkor kezdi el bontani, ha kb. 500 kalóriával eszel kevesebbet naponta, és min. 40 percet sportolsz (futsz, aerobik dvd stb...)
Mivel alig van túlsúlyod, heti 1 kiló zsírnál semmiképp se tudsz többet elégetni, ha ennél több sikerül, akkor az víz és izomveszteség lesz.
Szerintem ne fingasd ki a szervezeted.
Szepen menj le az edzoterembe, cardio edzes es szauna!
Nem fogynod kell akkor, hanem formalodni es a kotoszovetnek megfeszulni.
Es hidd el, hogy sokat fogsz formalodni.
esetleg edzes elot 2000mg L-Carnitine.
Sokkal jobb hidd el!
Termeszetesen a viz az elengedhetetlen.
amugy had kerdezzem mar meg melyik az a dinnye ami 0 kalorias???
de angelina jolie, amy winehouse, lindsay lohan, olsen twins, és sorolhatnám...
amy husis lány volt, és lefogyott
mert én úgy szeretném, hogy kicsi súly, és nincs bőr lötyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!