Miért van elege az embernek a fogyókúrából?
Pl. tavaly elkezdtem csak zöldséget,gyümit és max. joghurtot fogyasztani,akkor fogytam 2 hónap alatt 10kg-ot.Azóta az étrendem nem változott,sportolok is,de hát... hozzászokott a szerveztem,átformálódott,lényegében ezeket kívánom már csak. Illetve havonta 1x csokit eszem.. de valahogy bele vagyok fáradva...itt van ez a meleg is,menni nem bírok,szédülök,nemhogytornázzak......
Régen bírtam 1 hetet kaja nélkül is,most jó ha 1-1,5napig vagyok el kaja nélkül,ami nagyon bánt,mert úgy élem meg,mint az önfegyelem hiánya.
Nektek elegetek szokott lenni? Írjatok...az egész élet egy fogyókúra,odafigyelés.
Hogy legyen egy értelmes válasz. Nagy fogyózó vagyok, és én is úgy élem meg ha bűnözök, vagy ha a végkimerülés határán vagyok, hogy nem teljesítettem a feladatot, gyenge vagyok. Ilyenkor leminősítem magam. Próbáld meg az ételeket változatosan elkészíteni. Ne fűszerezz! Vagy akkor is természetesen, és ne vegetával, sóval... Én zöldfűszereket használok, van egy kis konyhakertünk, és onnan szedem a friss fűszert:) Próbálj enni rántotthúst, extra vékony husikát:) Darálj le egészséges wellness vagy fitness (barna, rozsos, stb) kenyeret és ez legyen a zsemlemorzsa. Fehér lisztet meg felejtsd el úgy mint a fehér kenyeret a készítéskor :)
Ezzel színt viszel a menüdbe. Sőt ha chilivel eszed akkor az segít a kalóriákat elégetni. Előtte utána sok víz!
Én reggelizni, vacsorázni nem szoktam. Csak ebédelek, meg uzsonnára eszek egy kis nyers salátát, savanyúuborkát, vagy egy répát. De utána büntetés 100 felülés. Kis adagokban, mert nekem sincs sok energiám. Remélem segítettem.
A fogyás nem egyenlő a koplalással! Sőőt, lehet fogyni éhezés nélkül is.
Egy normális diéta pl:
Reggelire egy teljes kiörlésű zsemlét (vajkrém, sonka, paradicsom), tízóraira egy natúr joghurtot, ebédre párolt zöldség grillezett hússal (olaj nélkül) uzsonna 1 narancs, vacsi natúr joghurt!
Amit csinálsz hülyeség. Innentől a te dolgod, mindenki leírta, hogy ez így sz*r.
CSODÁLKOZOL TE BAROM, HOGY SZÉDÜLSZ, MIKOR JÓFORMÁN NEM ESZEL SEMMIT? h*lye vagy!
azt hiszed menő vagy ezzel, hogy így meg úgy fogyózol, de te is csak egy kis görcs vagy, aki azt hiszi ettől szebb lesz!!
Jézusom... :(
Én a 22:06-os módszerével fogytam le 3 hónap alatt 11 kg-ot. És azóta is így étkezem, nem éhezek, néha egy-egy jégkrém és süti is lecsúszik, és nem híztam vissza. Őrület amit csinálsz.
Kitartó vagy, én irigyellek.
De azért fáradsz bele, mert ez a meleg sokkal több energiádat veszi el, jobban izzadsz, szinte nagyobb erőfeszítés kell, hogy megmozdulj. És a zölik, gyümik kevesek a szervezetednek, nem éri be velük, mert hamar megemészted. Hozzá is szokott a szervezeted.
Próbálj megenni egy tojást, az pl. 68 kcal. :) Vagy néhány szem csonthéjas gyümit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!