Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek a 157 cm és a 42...

Szerintetek a 157 cm és a 42 kg az úgy jó? Hogy kell kiszámítani hogy mennyi az ideális kg egy embernek?

Figyelt kérdés
Ha az is fontos, akkor megmondom, hogy 12 és fél éves vagyok.
2011. aug. 10. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe a számolgatást. Állj egy tükör elé és látni fogod jó vagy e úgy vagy sem. a számolgatás hülyeség. csontsürüség-vastagság, zsir-izom arány... a lényeg ezeken van, ezeket pedig pont nem veszi figyelembe egyetlen szamitas sem
2011. aug. 10. 10:30
 2/8 bix ***** válasza:
76%
az ideális súly nem létezik. testzsír százalék a lényeg... és mielőtt nekiállsz a netet feltúrni egy kalkulátorért előre szólok. semmit nem érnek. háziorvos, dietetikus, vagy patikákban ha van rá lehetőség méretheted meg. 42 szerintem iszonyat kevés...
2011. aug. 10. 10:30
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem jó de állj a tükör elé és ha magadnak tetszel akkor jó...
2011. aug. 10. 10:37
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Én 38 kg vagyok és 152 centiméter 12 éves.
2011. aug. 10. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem nagyjából jó.

Kicsit kevésnek tűnik, de úgyis hízol még.

46-47 lenne elvileg az ideális, de nem sokkal vagy alatta, meg még fiatal is vagy.

Úgyhogy szerintem nincs probléma a súlyoddal.

2011. aug. 10. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:
65%

Ha nem tetszel magadnak, kezd el valami sportot rendszeresen végezni (naponta, másnaponta), attól majd elkezdel egy kicsit izmosodni és az alakod is változni fogl. Lehet ez akár úszás, futás, vagy valamelyik labdajáték (kézilabda, tenisz,) akármi.

A sakk is sport, de az alakodra nem sok hatással lesz! :))

2011. aug. 10. 11:03
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, de én nem nagyon szoktam a tükörben magam nézegetni... a suliorvos mondta hogy kéne híznom, és nyáron híztam is, ( erre a 42 kg-ra) remélem, már meg lesz vele elégedve :D
2011. aug. 10. 11:03
 8/8 anonim válasza:
65%
Szia! Szerintem is kevés, de ezen az oldalon a 3-18 évesek BMI-jét (testtömegindexét) nézheted meg. Beírod az adatokat, és máris kihozza, hogy ideális -e a testsúlyod. [link]
2011. aug. 10. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!