Jó ez az "edzésterv"? : )
Nekem anno mikor fogyas kedveert sportoltam, azt mondta a dietetikus, hogy mindegy mit csinalsz (lehet kocogas is, vagy izombol futas) elso 20 perc nem fogyaszt, mivel nincs ido a zsirok lebontasahoz a szervezetnek, szoval addig csak a cukrokat/bevitt szenhidratot hasznalja el.
Roviden mindegy mit csinalsz, csak 20 percnel tovabb tartson... mondjuk ha 35 perc akkor abbol 15 perc biztosan fogyaszt is .:-)
Biztos,hogy jó!De jó lenne, ha én is ennyit bírnék mozogni!!:S
Mondjuk volt 1-2 hét az életemben,amikor minden nap 3 órát tornáztam (1 óra futás/bici, 1 óra RR, 1 óra pilates) és 500kcal-ig ettem CSAK zöldséget vagy sóskalevest,spenótleves tojás nélkül zöld teával...de komolyan semmit nem fogytam egyik napról a másikra..iszonyat volt,annyira fájt mindenem és eredmény nulla..
na de mindegy!nem kell feladni!
aztán voltam tornatanárnál,akinél 45 perces tornákat csináltam,de azt szépen lassan,nagyon könnyűek voltak RR-hoz képest és mégis lement a hasamból,combomból...
ki érti ezt......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!