Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó ez az "edzésterv"? : )

Jó ez az "edzésterv"? : )

Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni, minimum 7-8 kg-t nyár végére. Ez evéssel már tisztában vagyok, hogy mit ehetek és hogyan, de a mozgás még nem tiszta. Úgy gondolom, ez beválhat.. Minden reggel kb 6tól megyek futni 30 percet. Napközben valamikor Rubint Réka 5perces tornája 3x-4x :) Aztán este kb 30-45perc bringázás. Ez minden nap. Jó ez így? Vagy kevés?:S
2010. jún. 12. 19:08
 1/3 anonim válasza:
Szerintem jó. Nem tudom mi a fizikumod, de lehet h az elején kicsit sok, a végére meg már talán tudnál többet is. Fontos számokban meghatározni az ilyen jellegű elhatározásokat, de szerintem kezdj bele és akkor fogod érezni h mennyit bírsz. Amúgy fogyásnál a megfelelő pulzusszám elérése nagyon fontos. Ennek nézzél utánna és pulzusszámmérővel klasszul tudod majd magad kontrollálni. Hajrá! :)
2010. jún. 12. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem anno mikor fogyas kedveert sportoltam, azt mondta a dietetikus, hogy mindegy mit csinalsz (lehet kocogas is, vagy izombol futas) elso 20 perc nem fogyaszt, mivel nincs ido a zsirok lebontasahoz a szervezetnek, szoval addig csak a cukrokat/bevitt szenhidratot hasznalja el.

Roviden mindegy mit csinalsz, csak 20 percnel tovabb tartson... mondjuk ha 35 perc akkor abbol 15 perc biztosan fogyaszt is .:-)

2010. jún. 12. 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Biztos,hogy jó!De jó lenne, ha én is ennyit bírnék mozogni!!:S

Mondjuk volt 1-2 hét az életemben,amikor minden nap 3 órát tornáztam (1 óra futás/bici, 1 óra RR, 1 óra pilates) és 500kcal-ig ettem CSAK zöldséget vagy sóskalevest,spenótleves tojás nélkül zöld teával...de komolyan semmit nem fogytam egyik napról a másikra..iszonyat volt,annyira fájt mindenem és eredmény nulla..

na de mindegy!nem kell feladni!

aztán voltam tornatanárnál,akinél 45 perces tornákat csináltam,de azt szépen lassan,nagyon könnyűek voltak RR-hoz képest és mégis lement a hasamból,combomból...

ki érti ezt......

2010. jún. 12. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!