Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kellene fogyókúráznom?

Hogyan kellene fogyókúráznom?

Figyelt kérdés
Egy kicsit fogyni is akarok, de nem sokat, a nagyobb bajom inkább az, hogy 'nagydarab' vagyok, szóval erős a testfelépítésem. Mit egyek, sportoljak, hogy 'törékenyebb' legyek? Remélem értitek:) Elég alacsony vagyok, és így tömzsinek is tűnök, hogy lehetnék karcsúbb, légiesebb?
2010. jún. 12. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia,

Ha magasságilag nem fogsz nőni, akkor azt csak optikailag tudod növelni. Szóval úgy öltözködsz, olyan ruhadarabokat választasz ami hosszít egy picit, vagy éppen slankít. Ha egy kicsit fogni akarsz, de azt tartósan, akkor hiába csak egy piciről van szó, ideiglenes fogyókúrával ezt a súlyt csak egy bizonyos időtartamig tudod megtartani. Szóval ide is egészségesebb életmód kell. A sport izmot ad, attól szerintem minden előbbi nélkül nem leszel légiesebb, törékenyebb. Maximum válassz valami olyan táncot ami ilyen stílusú. Pl.: társastánc,balett (nem tudom a korodat)

remélem segítettem.

2010. jún. 12. 11:25
 2/4 anonim ***** válasza:
ja és, ha erős a testfelépítésed az genetika, az ellen semmitsem tehetsz.
2010. jún. 12. 11:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy 18 éves lány vagyok, úgyhogy sajnos nőni már nem fogok:) Az alsótestem nagyon erős, nem olyan zsíros 'plöttyedt' módon, hanem izmosan, de csúnya, mert mindenem túl vastag. Ezeket szeretném kicsit vékonyítani, mert mivel pici is vagyok, olyan zömökké tesz.
2010. jún. 12. 11:49
 4/4 anonim ***** válasza:
futás, úszás, bringázás, túrázás....
2010. jún. 12. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!