Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kell fogyókúráznom? A többi lent!

Kell fogyókúráznom? A többi lent!

Figyelt kérdés

170 cm vagyok,és 56 kg. Egyáltalán nem vagyok megelégedve magammal,szerintem vastag a combom,a vádlim,kicsik a melleim,husis a hasam. Tudtok valami olyan diétát javasolni,ami hatásos lenne számomra? Itt egy kép rólam,remélem tudtok segíteni,előre is köszi!

[link]

2011. júl. 30. 03:35
 1/10 anonim ***** válasza:

dehogy kell...

Tök jó az alakod, bár 56kg picit kevés 170cmhez.

2011. júl. 30. 06:26
 2/10 anonim válasza:
Ha ilyen fiatalon diétázni akarsz, akkor később nagyon megszívod! Válassz magadnak a több száz sport közül, és sokkal jobban fogod érezni magad! Pl. a bicajozás segítene abban, ami zavar téged. A cickó nem nő tőle, viszont alul szépen formáz, és a pocak is lemegy. Bár én nem látok semmi borzasztót ezen a képen, sőtt nagyon szexi vagy! F/X
2011. júl. 30. 06:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Egy dolgot javaslok:

Felejts el minden fogyókúrát és kezdj el végre igazán sportolni!

Irány valami küzdősport edzés, vagy szertonra esetleg röpladba, kosár, foci valami értelmes! Így sincs rossz alakod de ha elkezdesz végre normálisan mozogni (NORMÁLISAN) tök jó fogsz kinézni.

2011. júl. 30. 07:59
 4/10 anonim válasza:
Én is hasonló paraméterekkel rendelkezem 168 cm 56 kg és én is mindig le akarok adni egy picit, de igazából, tudom, hogy felesleges, voltam már 49 kg is...hát a pasiknak nem tetszett, így tuti imádni fognak, viszont a sporttal nagyon sokat tudsz formálni!!!
2011. júl. 30. 08:09
 5/10 anonim ***** válasza:

nagyon szép alakod van ne fogyózz

egyél normálisan és sporoltj ésszerű határokon belül

ne fogyj

2011. júl. 30. 08:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Inkább sportolni.
2011. júl. 30. 08:22
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Ennyi hülyét. Hol a fenébe látsz te magadon hájt. Mutassak nekedn hájt baze???
2011. júl. 30. 10:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Hasonló kategória vagyok, mint te, a BMI-nk kb. teljesen ugyanaz(175/60), ezért tökre meg tudlak érteni. Nekem is kicsi a mellem, igazából ezzel semmit nem lehet csinálni, pár évig még reménykedhetsz benne, hogy nől valamennyit, de lehet, hogy nem fog. A lábad vastagságán pilatessel(heti 3) és futással(heti 4) tudsz változtatni, viszont azt semmiképpen sem javaslom, hogy fogyókúrázz, mert valószínűleg akkor utána már nem nőnél normálisan(magasságra). A diéta viszont szerintem oké, én is próbálok egészségesen enni, és kb. napi 1200-1500 kalóriát. Próbálj meg kevés kenyeret + tésztaféléket enni, kerüld a cukrozott üdítőket és kajákat, egyél ebédre marhahúst, vagy grillcsirkét, reggelire max. 1 pirítóst + igyál hozzá kávét, egyél sok gyümölcsöt és zöldséget(görögdinnye + ananász a legjobb), igyál napi 2-2,5 l sima szénsavmentes vizet. 52 kg-nál ne legyél kevesebb, mert az már kóros, de az 52 még pont jó.

Remélem segítettem!:)

16/L

2011. júl. 30. 10:54
 9/10 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem odaírni,hogy röplabdázom,nem is kevés éve. :/

De köszönöm szépen a segítségeket! :)

2011. júl. 30. 12:26
 10/10 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem sportolni kene tobbet mert eleg lottyedt vagy.Semmi izom,olyan mintha szetfolynal. Amugy fogyokuraznod nem kell,csak sportolnod.
2011. júl. 30. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!