Kell fogyókúráznom? A többi lent!
170 cm vagyok,és 56 kg. Egyáltalán nem vagyok megelégedve magammal,szerintem vastag a combom,a vádlim,kicsik a melleim,husis a hasam. Tudtok valami olyan diétát javasolni,ami hatásos lenne számomra? Itt egy kép rólam,remélem tudtok segíteni,előre is köszi!
dehogy kell...
Tök jó az alakod, bár 56kg picit kevés 170cmhez.
Egy dolgot javaslok:
Felejts el minden fogyókúrát és kezdj el végre igazán sportolni!
Irány valami küzdősport edzés, vagy szertonra esetleg röpladba, kosár, foci valami értelmes! Így sincs rossz alakod de ha elkezdesz végre normálisan mozogni (NORMÁLISAN) tök jó fogsz kinézni.
nagyon szép alakod van ne fogyózz
egyél normálisan és sporoltj ésszerű határokon belül
ne fogyj
Hasonló kategória vagyok, mint te, a BMI-nk kb. teljesen ugyanaz(175/60), ezért tökre meg tudlak érteni. Nekem is kicsi a mellem, igazából ezzel semmit nem lehet csinálni, pár évig még reménykedhetsz benne, hogy nől valamennyit, de lehet, hogy nem fog. A lábad vastagságán pilatessel(heti 3) és futással(heti 4) tudsz változtatni, viszont azt semmiképpen sem javaslom, hogy fogyókúrázz, mert valószínűleg akkor utána már nem nőnél normálisan(magasságra). A diéta viszont szerintem oké, én is próbálok egészségesen enni, és kb. napi 1200-1500 kalóriát. Próbálj meg kevés kenyeret + tésztaféléket enni, kerüld a cukrozott üdítőket és kajákat, egyél ebédre marhahúst, vagy grillcsirkét, reggelire max. 1 pirítóst + igyál hozzá kávét, egyél sok gyümölcsöt és zöldséget(görögdinnye + ananász a legjobb), igyál napi 2-2,5 l sima szénsavmentes vizet. 52 kg-nál ne legyél kevesebb, mert az már kóros, de az 52 még pont jó.
Remélem segítettem!:)
16/L
Elfelejtettem odaírni,hogy röplabdázom,nem is kevés éve. :/
De köszönöm szépen a segítségeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!