Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Érdemes fogyókúráznom?

Érdemes fogyókúráznom?

Figyelt kérdés
Sziasztok!:) 17 éves lány vagyok. 173 cm magas és 62 kg. Sokszor próbáltam lefogyni,ha nem is több csak pár kilót,de valahogy mindig kudarcba fulladtam.Akárhányszor ráállok mérlegre se lejjebb (se feljebb-->ez szerencsés) nem megy.Teljesen átlagos testfelépítésű vagyok, csak a combomat látom erősebbnek,de nem vészes.:) De kíváncsi vagyok a vélemyétekre,hogy szerintetek érdemes megszabadulnom pl.5 kilótól kb.
2011. máj. 1. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! :) Én is 173 cm vagyok, de fiatalabb (15 éves). Az egyik barátnőm is kb ilyen magas (174). Én 50 kg, ő pedig 60, és mindig a fogyókúráról beszél. A BMI szerint a 60 az éppen tökéletes súly a magasságunkhoz, és szerintem is (én hízni szeretnék... de nem megy), viszont barátnőm mindig mondja, hogy fogyni szeretne. Fogyni fogyhatsz, de ne túl sokat! A mínusz 5 kilóval tökéletes lennél szerintem, én is olyan 55-56-ra pályázom. :) Hajrá!
2011. máj. 1. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:

pontosan megegyeznek a méreteink.:)

bár ettől még nézhetünk ki tök máshogy, nekem pl. elég kicsik a melleim, telt a fenekem, tehát nekem az 56-58 lenne az ideális súly.

viszont apukám élsportoló, és ért az ilyesmihez, azt mondja, hogy ha ilyen korban, és csak ennyi a "súlyfelesleg", akkor fogyókúrát csinálni felesleges, sőt igazából többet ártasz vele (már ha egy drasztikus kúrát választasz).

Ő azt tanácsolja, hogy simán fogjam kicsit vissza a nasit, igyak 2-3 liter vizet naponta és mozogjak napi fél órát legalább.

ja és este 6 után meg csak sovány kaját egyek, ha nagyon muszáj...

2011. máj. 3. 16:42
 3/4 anonim válasza:

szerintem ne fogyózz O.o

elvileg ehhez a magassághoz 65-73kg az egészséges...komolyan mondom, ha fogyózol az már nem egészséges!

2011. máj. 3. 22:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)

Nem akarok nagyon nagy drasztikus fogyókúrát,mert tényleg nem lenne egészséges,de combomat megpróbálom formálni!:)

És a nasit is visszafogom:D

2011. máj. 3. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!