Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Érdemes fogyókúráznom ennyi...

Érdemes fogyókúráznom ennyi idősen, és kövér vagyok?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok, és nagyon kövérnek tartom magam. 168 cm vagyok, és 55-60 kg. Mindenki azt mondja, hogy olyan csinos vagyok, és ő is szeretne ilyen alakot. De szerintem egyátalán nem! Nagyon szeretem a csokit! Csoki minden mennyiségben jöhet! :P Fogyózzak és ha igen mit tegyek?
2011. jan. 7. 19:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A magasságodhoz a súlyod az teljesen jó.

Hogy ez hogyan oszlik el, és milyen a zsír/izom arány, azt viszont kép nélkül nem tudhatjuk.

2011. jan. 7. 19:15
 2/11 A kérdező kommentje:
viszont, magamról képet, nem igazán szeretnék itt közzé tenni.
2011. jan. 7. 19:23
 3/11 anonim ***** válasza:

Akkor mérd le a mell, derék, csípőbőségedet, vagy tegyél fel képet valakiről, akinek az alkata olyan, mint a tied.

De a számokból ítélve nagy baj nem lehet...

Én is ilyen súlyban voltam 12 évesen, csak éppen 154 centivel, úgyhogy... xD Most 22 évesen 165 vagyok.

2011. jan. 7. 19:46
 4/11 anonim ***** válasza:
(mármint cm:-D)
2011. jan. 7. 19:46
 5/11 anonim ***** válasza:

Hülyeséget írok, bocsi... 12 évesen még nincs jelentősége, mert nem alakultál ki. Igazából az a lényeg, hogy a (akár szerinted, vagy tényleges) felesleg pl mind a hasadon van, vagy jut mindenhova.

Bocs, ha nem vagyok teljesen érthető, hosszú nap volt:-D

2011. jan. 7. 19:48
 6/11 A kérdező kommentje:
megmérem magam és leírogatom ide.:D
2011. jan. 7. 19:58
 7/11 A kérdező kommentje:
de most találtam egy olyat mint kb. én (a jobb oldali rózsaszín bikinis): [link]
2011. jan. 7. 20:02
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem vagy kövér. Vegyél elő egy lapot és írd vele tele apró betűkkel. :D

A csoki nem sokat hízlal, én ugyan leálltam vele, de felesleges volt. Inkább anyagi okok miatt.

Amúgy meg sportolj, mozogj, ne csak otthon reskedj! Ha nem eszel gagyi kajákat nincs gond.

2011. jan. 7. 22:50
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

1. 168 cm-hez 55 kg tökéletes! A 60 még elmegy, bár az már nagyon közelít a felső határhoz. (kivéve ha SOK AZ IZOM RAJTAD!) De mivel a többiek ezt mondják, sztem ha 60 kg is vagy az tuti izom ;) Ha sokat sportolsz, akkor biztos.

2. Nem egészséges a sok csoki... heti 1-2alkalommal még okés, de ne minden nap, mert tényleg hízhatsz tőle. ha nem is 12 évesen, de majd később.

Egyél helyette egészséges nasikat! Natúr mogyit, diót, ha édességre vágsz csinálj turmixokat mézzel, vagy egyél mézet. Banán is remek választás.

2011. jan. 8. 09:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Kicsi Lány! Jaj!

Fejlődsz! Könyörgöm! Mit vársz? Most kezdesz el nőiesedni!

Mielőtt még a norbi-kazettáért nyúlnál elmondom, neked egy anyára van szükséged, de tényleg!

Nem nekem kéne elmondanom, de bővebb infóért menj anyuhoz, nővérhez, ídősebb nőrokonhoz, legrosszabb esetben a sulis védőnőhöz.

A lényeg: kamaszodsz.

Ismétlem és betűzöm: k-a-m-a-sz-o-d-sz

Ez röviden annyit tesz, hogy nőiesedsz is. Csípő szélesebb lesz, kerekebb a vállad + mellre is rakódik valami.

Ha most fogyókúrával belezavarsz a test működésébe, akkor nagyjából idomtalan leszel, de minimum depressziós.

Szóval csak hajrá!

2011. jan. 9. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!