Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Érdemes fogyókúráznom ennyi...

Érdemes fogyókúráznom ennyi idősen, és kövér vagyok?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok, és nagyon kövérnek tartom magam. 168 cm vagyok, és 55-60 kg. Mindenki azt mondja, hogy olyan csinos vagyok, és ő is szeretne ilyen alakot. De szerintem egyátalán nem! Nagyon szeretem a csokit! Csoki minden mennyiségben jöhet! :P Fogyózzak és ha igen mit tegyek?
2011. jan. 7. 19:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Vigyázz, ha nagyon kövérnek látod magad, akkor testképzavarod van, ami egyenes út az anorexiához. Leggyakrabban pont a te korosztályod érintett ezzel a betegséggel, mert még nagyon befolyásolható ilyenkor az ember. Legyél okos és ne hidd, hogy olyannak kell lenned, mint a magazinok agyonretusált modelljeinek. Ha mindenki azt mondja csinos vagy, miért gondolod, hogy mindenki rosszul látja és csak te egyedül tudod jól? Ez általában fordítva van. Ráadásul még objektíven, csak a számokat (BMI, stb.) alapul véve is teljesen normális súlyban vagy. Még 60-nal is bőven! Az, hogy már nem gyermeki az alakod meg csak jó. Szükséged lesz arra a kerek csípőre, popsira
2011. jan. 9. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!