Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 174 centi és kb 64 kiló...

174 centi és kb 64 kiló vagyok. Fogyókúráznom kéne?

Figyelt kérdés
2009. febr. 14. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell érezned. Mondjuk én 170 cm és 63 kiló vagyok és szeretnék fogyni legalább 10 kilót, de mindenki mondja hogy hülyeség. Ha Te így jól érzed magad, akkor nem. Viszont ha rosszul érzed madad, akkor igen! :)
2009. febr. 14. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem pont tökéletes vagy, nézd meg a BMI-d, ha nem hiszed. Ja, akkor, ha lány vagy. Ha fiú vagy, akkor egy 5-10 kiló hízás/izom jó lenne :D
2009. febr. 14. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésre: nem, sztem ekörül maradjon a testsúlyod.

Előttem szólónak: férfinál lehet, hogy jól jön egy 5-10 kilo izom tömeg, de az nembiztos, hogy egy lánynak jól áll. Meg ha leadna, vagy még többet felszedne, akkor nembiztos, hogy szebb lesz tőle, lehet pont az ellenkezője lenne.

2009. febr. 14. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
en is azt irtam, hogyha lany, akkor tokeletes, ha fiu, akkor jot tesz neki meg 5-10 kiló :D sajnalom, ha felreertheto voltam
2009. febr. 14. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!