160 centi 52 kg az jó?
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 19:07
1/11 A kérdező kommentje:
lány vagyok és 12 éves
2011. júl. 18. 19:11
4/11 A kérdező kommentje:
Elő köszi szépem utolsó r.hadtul nem a kérdésre válaszoltál és amúgy is én ezt kitölttem tesómnak akinek színtiszta izom van a hasán és egy deka zsír sincs rajta annak adta ki hogy enyhén túlsúlyos szal erről ennyit
2011. júl. 18. 19:19
5/11 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani!
Én is 160 cm vagyok és 51.5 kiló de ha meglátnád a hasamon és a csípőmön lévő husit, tuti hanyatt vágnád magad! Úgyhogy ezt, aki így látatlanba megmondja, az egy profi. :)
6/11 anonim válasza:
A második normálisan válaszolt, csak mondom...
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:):)
Osztársaim 50 alatt vannak és rohadtul vékonyak
2011. júl. 18. 19:23
8/11 anonim válasza:
Szerintem tök jó, én is ilyen magas vagyok, és ennyi kiló szeretnék lenni :) Mondjuk Te még csak 12 éves vagy, még sokat fogsz nőni. változni, de ne aggódj nem vagy kövér :)
9/11 anonim válasza:
* ma 19:21 vagyok
amúgy én 21 éves vagyok. :)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:):)
2011. júl. 18. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!