Ránott halat lehet enni? (lenn tovább)
igazából nem fogyizom
nem vagyok kövér, max 3kg van rajtam, inkább "puha" feszesíteni szeretnék és 3kgt leadni
inkább amozgásra fókuszálok, de azért nem akarok nagyon hizlaló kajákat sem enni
így a rántott hal még bele fér??
A hal nem hízlal, sőt nagyon egészséges. A rántott viszont nem a legjobb választás. A panír teleszívja magát zsírral. Nemcsak fogyókúra idején ajánlatos kerülni, hanem úgy egyébként is, mert elég egészségtelen. A sok zsír nem tesz túl jót a szívnek, ereknek, stb.
De ha nem eszel meg belőle minden nap egy kilót, akkor belefér.
zabpehelyliszt/szójaliszt/kukoricaliszt és kukoricapehely ;) csókoltatlak....
amúgy én a mértékkel mindent lehet híve vagyok, csak nem szeretem pocsékolni az olajat és forgathatni a halat, és így egyszerre van kész ;)...fogyni sporttal lehet...ha eleget sportolsz lehet zabálni is mellette (tapasztalat, mielőtt rákérdezel :D )
Szójaliszt és kukoricaliszt... mindkettőről van véleményem, főleg a szójáról, arról nem is csak egészség szempontjából, na mindegy.
Én is sportolok rendszeresen, heti 5x, és mégis egészségesen táplálkozok. Szintén tapasztalat. :)
Na de nem szeretnék vitatkozni. Mindenkinek mások a szokásai szerencsére. Mi lenne ha mindenki egyforma lenne? :D
nem mondta senki, hogy nem eszek egészségesen, sőt, de a panír a rántott halon simán belefér (csoki is :D )...
a profom régen mindig mondta, hogy minden méreg, csak a halálos dózis más és más ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!