Súlytartás, de ma nem úgy jött ki ahogy gondoltam, holnap ha folytatok mindent tovább ahogy eddig akkor nem lesz gond a súlyommal?
reggeli:
10dkg zabpehely vízzel felfőzve hozzá egy pohár joghurt (120kcal)
tízórai: 2 szelet teljes kiőrlésű kenyér+kígyóubroka+1szelet sovány mozzarella sajt, 1 sz csibesonka
ebéd: egy tányér-2merőkanál zellerkrémleves+2 db húsgombóccal (rizs+darált sertéshús+fűszer)
uzsonna 1 db zöld alma kis fahéjjal
vacsora kb 25-30 dkg félzsíros túró 4 db paradicsommal
160cm 50 kilos vagyok súlyt szeretnék tartani
Kicsit kevésnek tűnik. Pontosan persze nem tudnám megmondani, ez összesen hány kcal, azt pláne nem vágom, hogy neked mennyi kell a súlytartásodhoz, azt a korod, nemed, fizikai aktivitásod is nagyban befolyásolja. Összetételre egyáltalán nem rossz étrend, persze hús még nem ártana, és mennyiségre szerintem több kéne.
A lényeg, hogy egy nap semmit nem ront el, akár aluleszel, akár túleszel a szükséges energiabevitelhez képest. A többségnek vannak "ez most így jött ki" napjai (időhiány, betegség, ünnepek, étvágyváltozás, utazás, stb). Ha rendszeressé válik valamelyik tendencia, vagy egyoldalúvá a táplálkozás, akkor lesz csak probléma. Nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!