Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Stagnáló fogyás?!

Stagnáló fogyás?!

Figyelt kérdés
Már 5 hónapja hogy elkezdtem kalóriaszámlálással fogyózni. Gondoltam hogy a téli időszakot benti tornával és odafigyeléssel töltöm. Mostanában elkezdtem szobabiciklizni. Minden nap 1 órát intenzíven csinálom . De ne úgy képzeljétek el hogy felülök és csak enyhén tekerek hanem tényleg nézem a pulzusom, sebességet is. Rendesen érzem is a lábaimon hogy csinálok végre valamit. Viszont, mióta elkezdtem azóta a súlyom stagnál... Tudom hogy a testem izmot is épít közben de gondoltam így besegítek a fogyásban. Van valakinek hasonló tapasztalata? Vagy túl türelmetlen lennék?

#fogyás #szobakerékpár #stagnáló fogyás
2018. ápr. 3. 07:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány hete stagnál a súlyod?
2018. ápr. 3. 07:54
 2/4 A kérdező kommentje:
kb 2-3 hete
2018. ápr. 3. 11:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak a testsúlyod nem változik?

Egyébként intenzív mozgásra vizesednek kissé az izmok, ill. hosszabb távú terhelésnél sűrűsödik a csont és növekszik a vérmennyiség is.

2018. ápr. 3. 13:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen csak a testsúlyom nem változik. kb 70 ig tökéletesen ment a dolog aztán lementem 69.3-ig de van hogy visszaugrik ugyan úgy 70re.
2018. ápr. 3. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!