Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » -20-25kg. Hogyan?

-20-25kg. Hogyan?

Figyelt kérdés

Ez nem pont nagy elvárás. de 10 kg-ot muszáj lenne. Az elmúlt fél évben eléggé elhanyagoltam magam és felmentem 90kg-ra. Sose voltam még ennyi. 16 éves vagyok és 168cm. Több évig táncoltam de a tanév elején abba kellett hagynom az iskolám miatt, mivel elég kemény azoktatás.

Nincs időm elmenni edzőterembe, mert örülök,mikor nem kell semmit se csinálnom és ráérek.

Ilyen otthoni edzéseket tudok maximum csinálni. Vannak ilyen 30 napos kihívások, stb. Viszont én magam se tudom, hogy mi lenne számomra a megfelelő. Az étkezésemre is próbálok oda figyelni, de kellene egy kis segítség azért.

Aki tud nekem ötletet adni kommentben, vagy privátban, azt megköszönöm!

2018. ápr. 2. 16:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Az baráti. Itt hagyod a gyk-t, kimész a szabadba, most uvy is jó idő van es mozogsz...
2018. ápr. 2. 16:40
 2/2 anonim válasza:
Az egyik legfontosabb hogy mindenképp mozogj valamit, pl hazafelé egy megállót gyalogolj pluszba, stb, vagy akár elmehetsz futni is ha olyan helyen laksz, a 30 napos kihívásokról meg annyit, hogy nem mindegyik jó, csak azt csináld, ami hasonlít több másikra is, illetve ha az izomnövelőt csinálod attól tudsz hatékonyan lefogyni (izom több kalóriát éget még nyugalmi állapotban is). Próbáld ki a plank erősítést, az is nagyon hatékony ha rendesen csinálod
2018. ápr. 3. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!