Hogyan hízzak? 11 éves 136cm és 25kg lány vagyok! Sokat mozgok és tornázok mert szeretem
Figyelt kérdés
Szerintem ez kevés! szerinted hogyan tudnék egy kicsit hízni?2011. márc. 3. 15:08
1/10 anonim válasza:
nem kell sokat híznod a magaságodhoz..olyan 5-6 kilo megteszi..elöször is: miket szoktál enni??
2/10 A kérdező kommentje:
gabonaféle pl:kenyér kifli... margarin,tej
gyümölcs,zöldség,levesek,hús pl: rántotthús,sülthús,pörkölt tarhonyával,sonka de csak a húsos részét,szalámik
2011. márc. 3. 16:06
3/10 anonim válasza:
kezdj el hamburgert enni, meg üdítőket inni..de azért ne mindennap egyél mcdonaldsba(van rola egy igen ferde sztori..) meg sok egészségtelent ami hízlal aztán ott lesz az eredmény..és ha nemmuszály ne mozogj sokat.:)
4/10 A kérdező kommentje:
köszi de nem szoktunk mc donalcba menni és ahol lakok is nagyon messze lehet szted még mit?
2011. márc. 3. 16:24
5/10 anonim válasza:
lehet hogy vékonyak a csontjaid.... vagy egyél több húst és tornázz mégtöbbet... mert akkor megizmosodsz és az izom is kiló..
6/10 A kérdező kommentje:
ha tudnád hogy mennyit tornázok: fejenállok,kézenállok,cigánykerekezek,köteletmászok,spárgázok
és még egy csomó mindent! futok
2011. márc. 3. 18:07
7/10 anonim válasza:
szerintem ezzel semmi baj sincs (: egyszerűen vékony csontú ember vagy... ugyan úgy mint én.. 15 éves, 158cm és 38kg vagyok :D ez sem túl normális... szóval nincs para.. örülj hogy ilyen testalkatod van, pár év múlva még büszke leszel rá. Ja és semmiképp se táplálkozz egészségtelenül! Mert ezzel csak rontani fogsz a helyzeten. Még mindig vékony leszel, de egészség telen, és lehetnek bőrproblémáid!
8/10 anonim válasza:
egyél sok gyümülcsöt, a reggelit sose hagyd ki, mert az a legfontosabb
amúgy én 13 éves vagyok, 151cm és 34kg, én is szeretnék 5kg-t hízni
9/10 anonim válasza:
Hülyék! nehogy elküldjétek mekibe! Az olyan kaja nem csak azért egészségtelen mert hizlal! Egyáltalán nem!!! Hihetetlenül szétroncsolja a szervezetet! (supersize me c. film) Szerintem kevés izom van rajtad. Az nem baj ha nincs sok zsír. A testben lévő 2% zsírmennyiség elegendő. Inkább izommal kéne felszedni azt a pár kilót, az úgyis nehezebb mint a zsír. Ha viszont az alakoddal is probléma van, tehát túl karcsú vagy akkor zsíros ételeket fogyassz, de abból se túl sokat, csak a napi adagnál többet. (1,5x; 2x)
10/10 anonim válasza:
Most olvastam az egyik válaszodat. Ez elég gyenge torna. Spárga? Az hol erősít mit? Vagy a cigánykerék? Csinálj felüléseket, fuss, fekvőtámaszokat, guggolásokat, vádlit erősítsd. Fekvőtámaszból csinálj 4 félét, széles tartással, szűk tartással, normális tartással, és test melletti tartással. Kb ennyi.. Amit leírtál az nem torna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!