Kemény munkával elérhetek egy ilyen alakot?
nem vagyok még túl idős, húszas éveim elején járok, 90 kiló és 170 centi vagyok, és sajnos elég narancsbőrös is a fenekem/combom...ha keményen dolgozok, lehetek még ilyen? vagy sosem tűnnek el teljesen a néhai kövérség jelei?
Ez egy tökéletes női alak, ha egy kicsit vékonyabb lenne, még akkor is csinos maradna, nem lenne túl vékony...
Én 160 cm és 50 kg vagyok, hasonló alaku akkor énis egészségtelen vagyok???
Tökéletesen érzem magam a külsőmben és ha valaki azt mondaná, hogy hízzak pár kilót (nő lenne az illető természetes) akkor csak kinevetném...
Én is egyetértek azzal, hogy ha kitartó vagy, akkor lehet ilyen alakod! De tényleg kemény munka, főleg a legvégén és UTÁNA, amikor azért tartod az egészséges életmódot és a sok mozgást hogy ez az alak ne tűnjön el újra.
A lány a képen szerintem is jó alakú, akár ps akár nem.
20:39 a te bolygódon lehet, de hogy mondhat valaki ekkora hülyeséget, hogy egy valós ember így nem nézhet ki????
Most komolyan én kimegyek itt pesten az utcán rengeteg csinos csajt látok aki iszonyat formás és kb ilyen... Sőt strandon is lehet látni ilyent... lehet, hogy valami eldugott faluban élsz ahol 70 éves öreg nénik vannak, de hülyeséget ne irj...
20:39
néha jó ilyen válaszokat olvasni:D:D:D
Nem emberi alak, biztos ufo...
Sőt a média celebjei zimány linda, meg a többiek is ufok, mert eszerint nem emberi alakjuk van:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!