Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 20 -30 perc cardioval...

Napi 20 -30 perc cardioval elérhetek fogyást?

Figyelt kérdés

jó rég óta nem tornáztam...10 kiló fölös van rajtam.

egyéb ötletek is várok...

2011. máj. 18. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
kezdetben elég, de azért növeld ezt az időt, mert elvileg a szervezet 30 perc után kezdi e csak lebontani a zsírt
2011. máj. 18. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
20 perc az semmi, 30 már kezd lenni valami, de min 40 perc legyen!
2011. máj. 18. 16:01
 3/4 anonim válasza:

Szerintem igen, ha rendesen étkezel mellette.Nélkülözd a cukros ételeket és italokat,ha megkívánod a csokit inkább kakaót igyál.Szénsavmentes vizet igyál.Egyél sok fehérjét(hús,hal,tojás,tej és más tejtermékek.)zöldséget,főzeléket, a (csirkénél bőr nélkül). A sajtot, tejszínt kerüld és a kész fűszerkeverékeket, mert étvágyfokozók(az édesítőszerekkel együtt véve. Olajok közül napraforgóolaj,repceolaj, olívaolaj ajánlott.(Édességként): aszalt gyümölcsök(nem kénezett),tökmag,mandula,napraforgómag,méz,agávészirup,juharszirup.

Itt vacsora recept:

Hozzávalók: 1 gerezd fokhagyma,4 evőkanál olívaolaj,1 teáskanál sambal oelek(nem tudom,hogy mi,de én se raktam bele),2 kis csirkemellfilé,só,bors,édes nemes pirospaprika,1 kis cukkini,1/2 golyó sovány mozzarella

A páchoz a fokhagymát lehámozzuk és összeaprítjuk.Egy tálban 3 ev. olívaolajat összekeverünk a sambal oelekkel és a fokhagymával.Mindegyik csirkemell oldalába egy kis zsebet vágunk.A húst kívül-belül bedörzsöljük sóval,borssal és pirospaprikával,azután megkenjük a páclével.Beletesszük a maradék páclébe,és fóliával letakarva 2 óráig állni hagyjuk a hűtőben.A cukkinit megmossuk,megtisztítjuk és vékonyan felszeleteljük.A maradék olívaolajat megmelegítjük,és megpirítjuk a cukkiniszeleteket.Sózzuk és borsozzuk.A csirkemellet kivesszük a pácléből és lecsöpögtetjük.A zsebeket megtöltjük mozzarellával és sült cukkinivel.Fogpiszkálóval összetűzzük.Megmelegítünk egy grillserpenyőt és a hús mid két oldalát közepes lángon 5-8 percig sütjük. Felszeleteljük és tálaljuk.

Jó étvágyat! :)

2011. máj. 18. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Hidd el ez nagyon jó, én már 2 hónapja edzek minden nap fél órát, eddig összese 1 napot hagytam ki. Nekem ez így jobban bevált, hogy kevest, de rendszeresen. A lényeg, hogy mozogsz!!!
2011. máj. 18. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!