Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek elérhetek látványo...

Szerintetek elérhetek látványos változást április végéig?

Figyelt kérdés

A problémám az, hogy 1.5 éve megműtötték a jobb térdemet, és a műtött lábamon a comb részen nagyon csúnya lett a bőröm, ráadásul centikbe mérve is nagyobb, gondolom ez annak köszönhető, hogy sokáig gipszbe volt, és kevesebbet használtam ezt a lábamat (bal comb 56, jobb 58.5) Csípő: 90, fenék 99, mell 91.

Kb. így néz ki a jobb combom:

[link]

Elég széles (hájas) a csípőm is, illetve a fenekem se tartozik a pici kategóriába. Súlyra nem tűnik soknak 160 cm és 54 kiló vagyok.

Heti 3x tornázok erre a videóra (van öt perced 1.rész, 2.rész, 3.rész):

http://www.youtube.com/results?search_query=rubint+r%C3%A9ka..

Természetesen minden részt kétszer csinálok meg egymás után, mellette még sífutógépen megyek 5 kilométert, és odafigyelek a táplálkozásra is (fehérjedús, sok zöldség-gyümölcs-hús, a pékárukat és az édességeket megpróbálom elkerülni).

Szerintetek így sikerülhet április végéig 3-4 kilót leadni és feszesíteni a bőrömet? Vagy ennyi idő alatt ez reménytelen?

Ciki lenne így kimenni a strandra vagy rövid gatyát húzni... :/

Előre is köszönöm a válaszokat.

20/L

2011. márc. 14. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:

először szerintem orvossal konzultálj erről, szerintem ő jobb véleményt mond, mint mi.

másodszor pedig miért lenne ciki strandra menni? nem kövér vagy, aki saját lustasága miatt elhízott, hanem műtöttek. amellett, hogy ha vki nem tudja, akkor egyáltalán nem feltűnő, tök természetes dolog.

2011. márc. 14. 12:05
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Szerintem nagyon jó dolgokat terveztél el, csak a betartásra ügyelj. Mikor én kezdtem fogyókúrázni, azt mondták, kenjem magam minden zuhanyzás után bőségesen testápolóval, mert akkor szép feszes lesz a bőröm, és nem ereszkedik meg. Én Dove krémet használtam, azt modják nem a márka a fontos, hanem a kenés, a hidratálás.

Sok sikert a megvalósításhoz, szorítok neked!

2011. márc. 14. 17:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Sajnos én ekcémás vagyok így nem igazán használhatok testápolókat. Babaolajjal viszont tudom hidratálni a bőrömet, éppen 2 napja vettem egyet és el is kezdtem használni. :)

Köszönöm a válaszokat!

2011. márc. 14. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!