Mennyi idő múlva lesz látványos hatása a tornáknak? Rubint Rékára tornázok 30percet. Most kezdtem.
Nem dehogy :D
Csak kiváncsi voltam. Diétázni nem szándékszom, ugyanis nem vagyok túlsúlyos, csak formálom az alakom.
Nemrégiben egy csávó megkérdezte a sportrovatban, hogy ha lenyom napi 50 fekvőtámaszt, akkor milyen lesz neki a felsőteste. Na ez a kérdés kb olyan :-) Nem lehet rá válaszolni.
Tényleg mindenkinél más. Erre csak ilyen hajrakenős vagy hasracsapós választ lehetne adni. 1-2 hónap minimum kell, annál csak több.
Ilyen: [link]
Komolyra fordítva a szót szinte alig lesz különbség mint amilyen most vagy. Ha mégis fogyni fogsz annak csak egy része lesz csak zsír.
" -.- nah basszus még én vagyok lecseszve??? Akkor miért kérdezel olyat, amit már úgyis tudsz??? szánalmas vagy-.- "
Elég szánalmas vagy te és úgy látom túl sok a szabad időd. "genetikától függ" ennyit mindnki tud szerintem. Általános válaszokat vártam volna vagy tapasztalatokat. De, aki hülye, ez hülye :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!