Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő múlva lesz látványo...

Mennyi idő múlva lesz látványos hatása a tornáknak? Rubint Rékára tornázok 30percet. Most kezdtem.

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 15:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondom 5 év, akkor abbahagyod? Szerintem ne ezen agyalj, hanem csináld. Diétázz is mellé.
2011. júl. 28. 15:53
 2/17 A kérdező kommentje:

Nem dehogy :D

Csak kiváncsi voltam. Diétázni nem szándékszom, ugyanis nem vagyok túlsúlyos, csak formálom az alakom.

2011. júl. 28. 15:55
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Genetikától függ, meg hogy mennyit eszel mellette.
2011. júl. 28. 15:58
 4/17 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes válaszokat..ennyit magamtól is tudtam
2011. júl. 28. 16:01
 5/17 anonim ***** válasza:
-.- nah basszus még én vagyok lecseszve??? Akkor miért kérdezel olyat, amit már úgyis tudsz??? szánalmas vagy-.-
2011. júl. 28. 16:03
 6/17 anonim ***** válasza:
akkor lesz látványos ha diétázol is mellé. ha nem akkor max csakegy kis mozgásnak jó, nem lesz tőle álomalakod.
2011. júl. 28. 16:05
 7/17 anonim ***** válasza:

Nemrégiben egy csávó megkérdezte a sportrovatban, hogy ha lenyom napi 50 fekvőtámaszt, akkor milyen lesz neki a felsőteste. Na ez a kérdés kb olyan :-) Nem lehet rá válaszolni.

Tényleg mindenkinél más. Erre csak ilyen hajrakenős vagy hasracsapós választ lehetne adni. 1-2 hónap minimum kell, annál csak több.

2011. júl. 28. 16:05
 8/17 anonim ***** válasza:

Ilyen: [link]

Komolyra fordítva a szót szinte alig lesz különbség mint amilyen most vagy. Ha mégis fogyni fogsz annak csak egy része lesz csak zsír.

2011. júl. 28. 16:12
 9/17 A kérdező kommentje:

" -.- nah basszus még én vagyok lecseszve??? Akkor miért kérdezel olyat, amit már úgyis tudsz??? szánalmas vagy-.- "

Elég szánalmas vagy te és úgy látom túl sok a szabad időd. "genetikától függ" ennyit mindnki tud szerintem. Általános válaszokat vártam volna vagy tapasztalatokat. De, aki hülye, ez hülye :D

2011. júl. 28. 16:24
 10/17 anonim ***** válasza:
88%
Ja és genetikától lőf4sz se függ de mindegy! Ezt tök jó ok azoknak akik nem bírnak tömegelni vagy fogyni, de kamu.
2011. júl. 28. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!