Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rubint Reka neked van 5...

Rubint Reka neked van 5 perced tornaja 3 reszevel milyen gyorsan lehet latvanyos eredmenyt nyerni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ma kezdtem el a neked van 5 perced tornagyakorlatokat Rubint Rekaval, es kivancsi lennek, hogy szerintetek, ha probaltatok vagy ha nem is( de lattatok a videokat) ha minden nap elvegzem oket 2 het alatt milyen eredmenye lesz?
2011. júl. 13. 16:02
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Szerintem látszani fog cm-ben a hatása. Azt sajnos nem tudom mennyire, az függ a táplálkozástól is. :)

Naponta többet is csinálnál? Vagy egy nap egy feladatsort?

2011. júl. 13. 16:07
 2/3 anonim válasza:

én mindennap csinálom...napi 3x! reggel miután felkeltem..Ebéd után 1,5 órával. És este 6 után + még elmegyek futni!

Végezd mindennap és akkor biztos látni fogod magadon! Én csak a combos gyakorlatot csinálom! én érzem hogy feszesedik a combom!

Akaraterő és sose állj meg ha már nem bírod:)

Sok sikert!

2011. júl. 13. 16:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Ertem, koszonom:)

Es veletlenul nemtudjatok, hogy narancsboron is segit?:)

2011. júl. 13. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!