Télig, vagy jövő nyárig van esélyem valami látványos eredményre?
Figyelt kérdés
171cm és 64kg vagyok, de úszógumis, erősnek viszonylag erős vagyok, de ez izomban annyira már nem látszik meg. Ha most elkezdenék futni, majd aztán tömegelni, vagy fordítva, akkor télre vagy jövő nyárra már lehetne kihozni egy elég jó testet? Jó volna már télre valamit elérni, egy bizonyos ok miatt, addig nekem az sem nagy gond ha nem izmos leszek, csak vékonyabb, vagy legalábbis kevesebb zsír legyen rajtam. 16f2011. aug. 25. 22:23
1/3 anonim válasza:
Fogyni? 171 cm , és 64 kiló? Ebből még fogyni? :O . Kezdj el gyúrni, és akkor elérhetsz látványos eredményt .
2/3 anonim válasza:
Ha nekiállsz, és jól csinálod, már néhány hónap alatt látható lesz a változás.
3/3 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok és 168 cm hez 72 kg voltam most meg 172 cm hez 56 :) 90 napos diéta,lehetőleg a legkevesebb vagy semmi disznó,édesség, tészta. A legjobb a csirke salival.És ne fehér hanem barna kenyeret egyél. De a legfontosabb hogy ne vacsizz!!!!!!!!!!!Ja meg sportolj!Ha betartod tuti, hogy fogyni fogsz!Én 5 hónap alatt fogytam 16 kilót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!