99 kg vagyok, szeretnék jövő nyárra 25-30 kg leadni. Kangoora fogok járni heti 2 alkalommal és persze diétázom is. Sikerülhet?
szálkásító étrenddel 0,5-1 kg zsírfogyás simán működik. kangoo egy dolog, az most nem érdekes..
milyen a diétád (étrended)?
Ha folyamatosan fent tartod a diétában a kalóriadeficitet,akkor simán.
Viszont az edzés számot havonta heti 1el kiegészíteném,egészen heti 5 edzésre.
Nem fontos kangooval,lehet az kocogás,ugrókötél stb.
párizsi helyett egyél húst!
leírhatnám hosszabban hogy miért éri meg pénzben is és táplálkozás-biológiailag is jobban igazi hús fogyasztása, de egyszer már leírtam csak elment a netem és te nem látod..
energiaigényt ("orvosilexikon kcal igény" keresésből) és egy tevékenység energiaigényére Te is rá tudsz keresni, talán még jobban is mint én.
ha egyéb kérdésed lenne, még vissza-vissza nézek.
kiegyensúlyozott étkezéssel elméletileg minden tápanyagot beviszel, ami a szervezeted energianyeréséhez (pl. zsírégetéshez kell)
l-carnitin -t szokták ajánlani, bár húsokban van ez az aminosav is, de kiegészítővel még vihetsz be. bár én a legnagyobb nyugalommal adnám bármelyik afrikai éhezőnek is, és nem azért mert genyó vagyok, hanem mert semmilyen veszélyes mérgező hatása nincs. tehát csodát ne várj tőle, de próbálkozni lehet. ártani nem árthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!