Kemény munkával elérhetek egy ilyen alakot?
nem vagyok még túl idős, húszas éveim elején járok, 90 kiló és 170 centi vagyok, és sajnos elég narancsbőrös is a fenekem/combom...ha keményen dolgozok, lehetek még ilyen? vagy sosem tűnnek el teljesen a néhai kövérség jelei?
Ha az alap alkatod ilyen akkor hajrá, meg tudod csinálni :-)
Réka torna a legújabb nagyon jó ;-)
Narancsbőrre sok víz, masszírozás, Dr. Kelen narancsbőr elleni krém ( Müller, Rossmann, bioboltok). Nekem ezek váltak be.
El tudod igen..de kemény munka kell hozzá,és nagyon pontosan kiszámolt étrend (az utolsó 5-6 kilónál fogod észrevenni,hogy nem akar lemenni,ha nem ásod bele apaosabban magad a témába)
bodybuilder.hu-itt mindent megtalálsz..kalkulátorok,mozgásformák,étrend. Komolyan mindent,csak olvasd el.A narancsbőröm semmiféle krém és masszázs nem fog segiteni, a sport és a normális,minőségi étrend (ez számit jobban) hatására el fog tűnni ha kitartó vagy. Sok sikert kivánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!