Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kemény munkával elérhetek egy...

Kemény munkával elérhetek egy ilyen alakot?

Figyelt kérdés

nem vagyok még túl idős, húszas éveim elején járok, 90 kiló és 170 centi vagyok, és sajnos elég narancsbőrös is a fenekem/combom...ha keményen dolgozok, lehetek még ilyen? vagy sosem tűnnek el teljesen a néhai kövérség jelei?

[link]

2010. jún. 10. 21:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Igen próbáltam:) És még nagyon sokan a környezetemben.. a diéta (fehérliszt,cukros ,szinezékes,izfokzós szarok elhagyása) segített.. nem diétáztál te is véletlenül? Mert akkor attól múlt el.

Amúgy ettől függetlenül,neked lehet ,hogy használt ,de ez a ritkábbik eset.ártani nem árt,maximum pénzkidobás. Nem akartam degradálni a módszereidet,ne haragudj.

2010. jún. 10. 22:24
 12/26 anonim válasza:

Semmi gond, kinek ez jön be, kinek az :-) Meg kell találni azt, ami beválik. Megjegyzem, nem könnyű.

(én nem diétázom mellette és így is jó)

2010. jún. 10. 22:36
 13/26 anonim válasza:
Lehetsz. De amúgy ha már fogytál és ha 10 kilót adsz le, akkor is elértél már annyit, hogy büszke legyél magadra, és ne add fel. Sok sikert!
2010. jún. 10. 22:48
 14/26 clint ***** válasza:

A narancsbőr elleni krém, a zöldteás azt sokan dicsérik, de az is csak mozgással... Számtalan példa van rá, hogy valaki elérte az álomalakot.... kitartás, szigoru diéta és kész...

Az olyan válaszadók aki szerint ez az alak nem egészséges azokkal ne foglalkozz mert csak visszatartani akarnak irigységből... hajrá és sok szerencsét

2010. jún. 10. 22:53
 15/26 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, menni fog! Ha ténlyeg komolyan gondolod, és betartod, hiszel benne, akkor menni fog!!:)
2010. jún. 10. 22:58
 16/26 anonim ***** válasza:
48%

Aki azt írta nem egészséges,attól megkérdezném szeirnte miért? Nemtudom,miért gondolják azt egyes emberek,hogy feltétlenül minimum 5 kiló hájnak kell lennie valakin.

Az nem egészséges,ha valaki gebe 0 izomzattal,mindene lötyög mert igaz hogy 45 kiló,a testzsirszázaléka meg az egekben.

Ez a csaj formás hátulról,a lábai és a segge is,akkor is ha csak ps

2010. jún. 10. 23:00
 17/26 anonim ***** válasza:
22:53 - Azért írom, mert én már voltam sovány, hasonló alkattal, és sokat voltam beteg, gyenge voltam, most nem vagyok sovány, és nem vagyok kövér se, pont jó az alakom, 151cm magasság és 45kg, arányos testalkat, és nem vagyok beteges, egészséges vagyok, életerős, nem betegít le egy járvány... Ez a képen lévő alkat nem egészséges és kész, nem kell kövérnek lenni, de egy egészséges arányos alkat a normális, ha valaki nem akar beteges lenni.
2010. jún. 10. 23:02
 18/26 anonim ***** válasza:
Anyukám hasonló alkat volt fiatalon, azt mondták neki az orvosok, hogy nem fog tudni természetesen szülni, végülis nála nem volt gond, de az ő anyja, aki ugyancsak hasonló alkat volt, elájult szülés közben, mikor anyu született.
2010. jún. 10. 23:16
 19/26 anonim ***** válasza:
48%

És ha lett volna a derekán +10 cm háj akkor biztos könnyebben szült volna mi?:D Esetleg azért mondhattak neki iylet,mert keskeny a csipője,de azt meg a büdös életbe nem változtatod meg se sporttal se étkezéssel.

Úgyhog azért hülyeségeket ne irkáljunk már plz..

2010. jún. 10. 23:20
 20/26 clint ***** válasza:
46%

jjajj de irigy valaki!!! Ez egy csinos alak, és igen sok hölgynek van ilyen feneke, talán mind beteg??? Még ha ennél egy fokkal vékonyabb lenne, akkor sem lenne semmi baj vele, akkor is csinos lenne, én több olyanról tudok akin van felesleg mert lusta mozogni, na az nagyon egészséges!!!

Ennél 15 kgmal kéne kevesebb legyen, hogy anorexiásnak mondják, éphogy ez egy egészséges alak, ami se nem anorexiás, és felesleg sincs rajta...

2010. jún. 10. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!