Ha vannak bőrrepedéseim és lefogyok akkor ereszkedett lesz a bőröm vagy meg lehetek feszes kitartó munkával? Vagy mi alapján megy ez?
Figyelt kérdés
6-7 kilot kellene fogynom2011. szept. 15. 22:59
1/4 anonim válasza:
Attól függ,hogy hogyan fogysz.
Izomromboló női diétával,vagy normális testzsír csökkentővel.
Ettől függetlenül a stria megmarad,csak nem reped tovább.
2/4 A kérdező kommentje:
Mindenfelekeppen testzsircsokkenessel!
2011. szept. 16. 06:37
3/4 anonim válasza:
a bőrnek van egy rugalmassága, mindenképp kezdj el fogyni zsírból, ha szükségét érzed.
és, ha azt érzed, hogy "löttyedt" a bőröd, akkor vegyél vissza a fogyásból, és kezdj el némi izmit pakolni. így meglátod, néhány hónap alatt újra feszes(ebb) lehet a bőröd.
ezután gondolom már bátrabban fog menni a fogyás is, hiszen saját tapasztalatod lesz, hogy izmosítással (valójában testépítéssel, kényszerfogalom a "formásítás") alakíthatsz magadon.
4/4 anonim válasza:
Szerintem a striáknak nem sok köze van a megereszkedő bőrhöz. Amikor tizenévesen megnőttem, tele lett a csípőm, combom striával, pedig vékony voltam. Azóta híztam, majd lefogytam (kb 20 kilót) és ugyanolyan feszes a bőröm, mint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!