Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok semmit?

Miért nem fogyok semmit?

Figyelt kérdés

168 cmhez 108 kg vagyok, tehát nagyon sokat kéne fogynom.

Sokféle diétát, "életmódváltást" próbáltam már: kalóriaszámlálást, ketogén étrendet, cukorbetegeknek való étrendet (nem vagyok diabéteszes), de egyiket sem tudtam hosszútávon tartani.

Most arra jutottam, hogy nincs értelme olyan diétáknak, amiket nem lehet élethosszig fenntartani, ezért ehelyett eljárok heti 2-3-szor edzeni és emellé reggelire eszem pl tojásrántottát/fehérje palacsintát kávéval, tízóraira almát, vagy epret, ebédre egy rendelős oldalról fittnes ételt, uzsonnára szendvicset/teljes kiőrlésű ropit, vacsorára meg pl purpur kenyeret, tojássalátát light majonézből.

Régebben volt, hogy rengeteg édességet, meg egészségtelen ételt ettem, most ugyan nem számolom már a kalóriát, de nem eszem semmiből nagy adagot és odafigyelek, hogy ha szénhidrátot eszem, az lassan felszívódó legyen.

Mégsem fogyok semmit...

Voltam már orvosnál, nem vavyok cukorbeteg és elvileg nincs hormonális problémám. Fogamzásgátlót szedek, de nem a szedés óta alakult ki ez a túlsúly.

Nagyon elkeserítőnek érzem, hogy hiába igyekszem hosszútávon máshogy élni, nem látok változást magamon, miközben a barátaim simán esznek amit megkívánnak és mégis vékonyak.

2018. márc. 2. 09:10
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
11: ez mimyen válasz? :D nem kifogásokat írtam, hanem leírtam, hogy nem esuek annyit a szénhidrátokból, mint gondolod. Azért írtam le, mert évek óta próbálkozom már mindennel, de semmi sem segített
2018. márc. 2. 12:26
 12/41 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy hogy jött ide a szénhidrát.
2018. márc. 2. 12:27
 13/41 anonim ***** válasza:
47%

"Sokféle diétát, 'életmódváltást' próbáltam már: kalóriaszámlálást, ketogén étrendet, cukorbetegeknek való étrendet (nem vagyok diabéteszes), de egyiket sem tudtam hosszútávon tartani. "

"nem akarom már ezeket a hosszú távon fentarthatatlan diétákat csinálni"

Most el foglak keseriteni: hosszu tavon csak ugy lehet fogyni, hogy hosszu tavon kevesebb kaloriat viszel be, mint amennyit felhasznalsz. Ha te csak ugy, konnyeden szeretnel 30 kilot leadni, akkor jobb, ha eszreveszed, hogy nem fogsz.

A fogyas magatol nem megy, elszantsag kell hozza es elkotelezettseg. Neked kb, egy evet erre ra kellene szannod, utana majd mehet amit most csinalsz, ami sulytartasra jo, de fogyasra nem.

2018. márc. 2. 12:40
 14/41 A kérdező kommentje:
13: 3. válaszra írtam, de az nem te vagy, bocsi, elnéztem
2018. márc. 2. 12:41
 15/41 A kérdező kommentje:
14: szerinted akkor hány kcalt és hány g makrokat kéne ennem?
2018. márc. 2. 12:42
 16/41 A kérdező kommentje:
14: csak mert kb 1500-1700 kcalt eszem, ekkora súllyal ez már igencsak deficit kéne legyen főleg úgy, hogy edzek is mellette. Anno voltam dietetikusnál, ő ennél többet javasolt...
2018. márc. 2. 12:47
 17/41 anonim ***** válasza:
91%
Kizárt dolognak tartom, hogy 1500-1700 kcal-t eszel egy nap, különben fogynál. Vmit elnézel.
2018. márc. 2. 12:51
 18/41 A kérdező kommentje:
18: hónapokig használtam a kaloriabazis.hu-t és mindent mérte/néztem a csomagolásán a súlyát
2018. márc. 2. 12:54
 19/41 A kérdező kommentje:
Pont ezért vagyok ennykre elkeseredve, mert tudom, hogy odafigyelek és nem hazudok magamnak arról, mit eszek és mennyit
2018. márc. 2. 12:55
 20/41 A kérdező kommentje:
Azt sem értem, hogy ha valaki kiír egy ilyen kérdést, miért kell szalonnázni, meg ilyeneket odaírni, hogy így sosem lesz pasim. Komolyan, ettől fogjátok magatokat valakinek érezni? Hogy ha valaki segítséget kér, mert el van keseredve akkor direkt bántó dolgokat írtok? Szerintetek mennyi az önbizalmam így is?
2018. márc. 2. 12:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!