Most nagyon elkezdtem fogyókúrázni de valahogy nem megy. Mit kéne máshogy csinálnom?
Nem is fogyókúra inkább életmódváltás. Nagyon sok salátát és gyümölcsöt eszek, leszoktam a kenyérről helyette inkább extrudált vagy rizskenyeret eszek. Hétvégente eszek egy 2 szelet pizzát vagy egy szelet tortát, hogy normális módon is be tudjak vinni a szervezetembe egy kis zsiradékot is. Heti háromszor általában elmegyek és egy intenzívebb testmozgást végzek. Min kéne változtatnom?
(mindig eszek 1-2 falat valamit, hogy ne legyek éhes, gyakorlatilag átverem a szervezetem, hogy van elég tápanyag és nincs semmi baj)
Nyugi, ne törődj a lehurrogókkal, ha a legtöbb napon kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit felhasználsz, akkor lehet egy-két nap, amikor elengedheted magad, és belefér a pizza is. Sőt, ha okosan állítod össze az étrendedet, akkor amúgy is beleférhet a pizza, szóval ne legyen bűntudatod miatta.
Azt nem írod, mióta csinálod, de csak ha "most nagyon", akkor most rögtön ne várj eredményt. Amúgy se javasolt a drasztikus fogyás. Kitartónak kell lenni, lehet, több időt vesz igénybe, amíg megindul lefelé a mérleg nyelve. Én november óta -3 kilónál tartok, de nekem ez így pont jó, nem is akartam két hét alatt 10 kilót fogyni. :)
A gyümölcsökkel tényleg vigyázz, mert lehet, hogy túl sok szénhidrátot viszel be így.
Többet most nem akarok írni, tényleg csak akkor lehet tudni, hogy mennyire lehet ereményes amit csinálsz, ha vezeted, hogy miket eszel, és mennyi kalóriát haszhnálsz fel, és erre tökéletesen jók azok az oldalak, amiket már fentebb írtak. pl. a Kalóriabázis.
Alapvetően nem a pizzával van baj, hanem azzal,hogy valaki azt gondolja,hogy ezek jó zsírok.
Ebből kifolyólag pedig az a probléma,hogy a kérdező (úgy mint általában az emberek 70%-a) nem tud különbséget tenni "jó" és "rossz" zsírok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!