Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok és elkezdtem...

13 éves vagyok és elkezdtem fogyókúrázni és teljesen összement a mellem. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és elkezdtem fogyókúrázni amitől fogytam is és sportoltam is mellé a hasam is kockásodni kezdett..az a problémám,hogy a melleim viszont jóval kisebbek lettek,sőt már szinte majdnemhogy nincsenek is..tudok tenni valamit,hogy nőjön?Mert az osztálytársaim is cikiznek emiatt..mert a magasságomhoz képest (163cm) nincs olyan mellem mint kellene..hogyan lehetne nagyon? vagy egyáltalán van erre mód? mert tudom hogy még bőven tudok fejlődeni de a korombelieknek már nagyobb szokott lenni

Köszönöm szépen a válaszokat :)

2015. júl. 27. 10:59
 1/6 anonim válasza:
44%
A melleid fognak nőni még hidd el, sőt eddig csak zsirmellek voltak most talan szepek kerekek lesznek ha megnonek
2015. júl. 27. 11:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Szar világban élünk, 13évest cikizni mert kisebb a melle mint másnak. Nehogymár rosszúl érezd magad miattuk!

Úgy is nő még, mással ne foglalkozz

2015. júl. 27. 11:14
 3/6 A kérdező kommentje:
...köszönöm mindkettőtöknek :)
2015. júl. 27. 12:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne vidd túlzásba a fogyózást, ilyen korban ez veszélyes lehet. Inkább most csak sportolj. Amúgy a melleid simán nőhetnek még és ne érezd magad rosszul, csak mert cikiznek. Ők a hülyék, nem kell velük foglalkozni. 1-es, te meg egy jó nagy kretén vagy, szerinted miből vannak a mellek, ha nem zsírból? Az összes mell 'zsírmell', kivéve a szilikon.
2015. júl. 27. 12:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha már a hasad is kockásodik, akkor nagy valószínűséggel túl sokat fogytál. Hány kiló is lettél? Milyen módszerrel fogyóztál?

A mell 99%-ban zsír, amit ledolgoztál.

2015. júl. 27. 13:31
 6/6 A kérdező kommentje:

13kg-ot fogytam..65kg-ról 52-re..kb.1év alatt..jó mondjuk karácsonykor,szülinapkor meg ilyen rendkívüli eseményeken nem számoltam..

Szóval szép lassan fogytam nem gyorsan kalóriaszámolással

2015. júl. 28. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!