13 éves vagyok és elkezdtem fogyókúrázni és teljesen összement a mellem. Mit tudnék tenni?
13 éves vagyok és elkezdtem fogyókúrázni amitől fogytam is és sportoltam is mellé a hasam is kockásodni kezdett..az a problémám,hogy a melleim viszont jóval kisebbek lettek,sőt már szinte majdnemhogy nincsenek is..tudok tenni valamit,hogy nőjön?Mert az osztálytársaim is cikiznek emiatt..mert a magasságomhoz képest (163cm) nincs olyan mellem mint kellene..hogyan lehetne nagyon? vagy egyáltalán van erre mód? mert tudom hogy még bőven tudok fejlődeni de a korombelieknek már nagyobb szokott lenni
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Szar világban élünk, 13évest cikizni mert kisebb a melle mint másnak. Nehogymár rosszúl érezd magad miattuk!
Úgy is nő még, mással ne foglalkozz
Ha már a hasad is kockásodik, akkor nagy valószínűséggel túl sokat fogytál. Hány kiló is lettél? Milyen módszerrel fogyóztál?
A mell 99%-ban zsír, amit ledolgoztál.
13kg-ot fogytam..65kg-ról 52-re..kb.1év alatt..jó mondjuk karácsonykor,szülinapkor meg ilyen rendkívüli eseményeken nem számoltam..
Szóval szép lassan fogytam nem gyorsan kalóriaszámolással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!