Elkezdtem fogyokurazni, szerintetek szukseges?
Atletikazok mar jo par eve, versenyszeruen. Nem reg eltort a terdem es igy kihagytam jopar ideig az edzeseket. Nem sokara ujra edzhetek de addig fogyokurazok, hogy az edzo ne mondja hogy hiztam stb...
171 cm vagyok es 55 kilo. Ugyebar mondtam hogy atletikazok (heti 4-5 edzes) Szerintetek szukseges a fogyokura?
14/L
Nincs értelme a kérdésednek. Nem írtad le mit eszel, mennyit, így nem lehet válaszolni.
Ócska, megbetegítő fogyókúra senkinek sem való, egészséges, gyulladáscsökkentő, nem a betegségipar által kitalált étrendi szokásokra mindenkinek szüksége volna.
Egy saláta az 1 összetevőnek tök jó :)
Ha a hamburger zsemlében van, akkor lehet hízni salátával meg rágyúrni rákbetegségekre, ha sült zöldségekkel/hússal van, akkor meg inkább egészséges kaja. Ez a választás, ki mivel eszi a salátát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!