Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elkezdtem fogyókúrázni és...

Elkezdtem fogyókúrázni és lenne pár kérdésem? ( többi lenn)

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és 90 kg és az lenne a kérdésem hogy a csirke comb kisütve olajban sóval,borsóval és a grill csirke.Ezek akadályozni fognak a fogyásban?Természetesen edzek mellé.Válaszokat előre is köszönöm.
2016. márc. 3. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ketogen dietat csinalsz akkor nem lenyeg hogy ilyenkor ne legyen sok ch bevitel de akkor heti egyszer kell tolteni ch t erdemes hetvegen mert nagyon zabalni kell am a rizst viszont akkor inkabb a csirke mellet egyel es ne olajba vagy vajon susd
2016. márc. 3. 15:38
 2/3 Szabi.L ***** válasza:
A csirkecomb zsíros, a borsóban pedig van szénhidrát is bőven. Én diétában nem ajánlanám egyiket sem, de persze ettől még simán lehet fogyni. A kérdés, hogy mi a célod pontosan.
2016. márc. 3. 17:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Teljesen jó, szerintem ideális ételek, leszámítva, hogy én inkább csak jóféle házi csirkével állnék szóba.

No persze, az étrended többi része ezen változtathat s a zsír konkrét mennyisége sem teljesen mindegy, ha szénhidrátosan eszel.

Első, a ciklikus ketogén fura dolog, de nem ketogén. A lényegét teszik tönkre szerintem, de biztos bejön valakinek, a fő, hogy nem az. A ketogén diétában nincs visszatöltés, folyamatosan kevés szénhidrát van s az ember "visszatölt", akkor szinte tuti, hogy nagyon rosszul lesz, a fiziológiai inzulinrezisztencia nem játék.

Ketogénben viszont óvatosan kell bánni a borsóval.

2016. márc. 3. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!