Elkezdtem fogyókúrázni, és szeretnék sportolni. Tudnátok mondani valami jó érdekes sportot?
A fogyásra semmi, ahhoz elég keveset kell ennem, de persze a mozgás is segít valamit, főleg kis feleslegnél, haszna pedig mindig van, az egészséges élethez tartozik.
Én gyaloglok, mert azt nem adom fel 1 perc után :D S próbálok piciket futni is, de nem a fogyás miatt, inkább keringési rendszer, praktikusság... Plusz erősítő edzések, hogy az anyagcserém továbbra is jól pörögjön, izmot ne nagyon veszítsek, sőt talán növeljek... A teljes testes erősítő + aerob + kardió szerintem a legjobb kombó, lefed mindent, amire szükségem lehet.
Persze az érdekes sportok is jók, az én mozgásaim sokak számára unalmasak. Néha táncolok vagy tornázom, ott sokkal igényesebb vagyok az érdekességre.
Bicajozás. Szórakozva fogysz, bár sokat kell tekerni, sokszor és sokáig.
Még a dobolást tudom javasolni, bár ahhoz felszerelés is kell. Én egy délután 3 kilót is tudok tőle fogyni, igaz nagy része víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!