Ha minden nap kalóriadeficitben vagyok vagy minimum minden másnap, akkor hogy lehet, hogy a fogyókúra első 3 hetében még semmi változás nincs?!
#7:
Pl a tegnapi kajám:kb 12 dkg-s húszelet (csirkemell vagy pulykamell volt),15 dkg rizzsel,salátával aztán 1 natúr activia joghurt,15 dkg cottage sajt,illetve 2,5 db krumplis articsókás pite.Ha saccolni kellene,akkor olyan 8-12 dkg volt egy darab kb.Sajnos nem tudtam lemérni.
Aztán volt ilyen napom is,amire emlékszem:
-12 dkg csirkemell (nem rántott) salátával,5 evőkanál bonduelle gold kukoricával (cukormentes),kb 25 db kis krutonnal+saláta öntet (150 kalóriás egy kis zacskó,rajta van)
-3 db szaloncukor
-5 dkg rizses,húsos,brokkolis,zöldbabos rakott "valami" (nem tudom a pontos nevét,mert nem otthon készült :D)
-10 dkg light trappista sajt
-10 dkg 80%-os hústartalmú csirkesonka
-12 dkg csirkemell megint+kruton (ugyanannyi,mint először)
Aztán még egy nap: -1 normál mélytányérnyi lencsefőzelék,1 db sült debreceni kolbásszal (az 8 dkg volt)
-10 dkg-s ananászos,sajtos csirkemell (sajnos sajt alig volt rajta,az ananász pedig nagyon vékony szelet volt),5 dkg rizzsel,egy kis kevert salátával
-2 db reform almás muffin
itt van róla kép,hogy mekkora volt egy,sajnos nem volt lehetőségem lemérni
kép a muffinról: [link]
Az első kb 1,5 hétben szobabicikliztem itthon,kb 28 percről indultam,majd lass
#9:Ha te is ennyit eszel,mint én,akkor leírnád mióta fogyókúrázol,és mennyit fogytál eddig?Illetve mozogsz valamit mellette?A kezdő súlyod mennyi volt?Csak azért kérdezem,mert elvileg úgy van,hogy valakinek minél több feleslege van,annál könnyebben fogy.
A számítások alapján az alapanyagcserém 1500 kalória,de aztán ki tudja a valóságban ez mennyire lehet igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!