Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha minden nap kalóriadeficitbe...

Ha minden nap kalóriadeficitben vagyok vagy minimum minden másnap, akkor hogy lehet, hogy a fogyókúra első 3 hetében még semmi változás nincs?!

Figyelt kérdés
67 kg körül vagyok.Ha netán nem is voltam minden nap kalóriadeficitben,akkor is minimum tartottam a súlyom,a többi nap miatt meg persze fogynom kellett volna már.Mi lehet a gond?1500 az alapanyagcserém,és olyan 1400-1900 között szoktam enni,olyan 130-190 g ch-val.Segítsetek légyszi,időre kell elérnem minél több fogyást,amennyi csak lehetséges,mert nagyon feszül rajtam egy ruha,amit egy alkalomra kell felvennem pár hét múlva.
2018. jan. 20. 05:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hogy lehet igy dietazni?? Miaz h leglaabb minden masnap deficit meg ha 1500az alapszuksegkezed akkor minek eszel 1900at vagy akkor miert csodalkozo?? En azon sem csodalkozok hogy hizol
2018. jan. 20. 17:02
 12/17 A kérdező kommentje:

#7:

Pl a tegnapi kajám:kb 12 dkg-s húszelet (csirkemell vagy pulykamell volt),15 dkg rizzsel,salátával aztán 1 natúr activia joghurt,15 dkg cottage sajt,illetve 2,5 db krumplis articsókás pite.Ha saccolni kellene,akkor olyan 8-12 dkg volt egy darab kb.Sajnos nem tudtam lemérni.

Aztán volt ilyen napom is,amire emlékszem:

-12 dkg csirkemell (nem rántott) salátával,5 evőkanál bonduelle gold kukoricával (cukormentes),kb 25 db kis krutonnal+saláta öntet (150 kalóriás egy kis zacskó,rajta van) 

-3 db szaloncukor 

-5 dkg rizses,húsos,brokkolis,zöldbabos rakott "valami" (nem tudom a pontos nevét,mert nem otthon készült :D) 

-10 dkg light trappista sajt 

-10 dkg 80%-os hústartalmú csirkesonka 

-12 dkg csirkemell megint+kruton (ugyanannyi,mint először)

Aztán még egy nap: -1 normál mélytányérnyi lencsefőzelék,1 db sült debreceni kolbásszal (az 8 dkg volt) 

-10 dkg-s ananászos,sajtos csirkemell (sajnos sajt alig volt rajta,az ananász pedig nagyon vékony szelet volt),5 dkg rizzsel,egy kis kevert salátával 

-2 db reform almás muffin 

itt van róla kép,hogy mekkora volt egy,sajnos nem volt lehetőségem lemérni 

kép a muffinról: [link]

[link]

Az első kb 1,5 hétben szobabicikliztem itthon,kb 28 percről indultam,majd lass

2018. jan. 21. 10:25
 13/17 A kérdező kommentje:
*lassanként,fokozatosan emeltem 52 percig.Aztán a mozgást abbahagytam,mert nagyon enervált lettem,nem volt erőm mozogni,rosszul aludtam állandóan,és keveset.
2018. jan. 21. 10:52
 14/17 A kérdező kommentje:
#5:Sok a ch?Az inzulinrezisztenciások diétás étrendje is 160 g ch-t tartalmazhat úgy tudom.Miért,te mennyivel fogyókúrázol/fogyókúráztál?Nekem mennyit kellene ennem szerinted,hogy ne legyen "sok"?
2018. jan. 21. 13:52
 15/17 A kérdező kommentje:
#8:Még kb 12 nap van a menstruációmig.Nem ez a gond sajnos.
2018. jan. 21. 13:54
 16/17 A kérdező kommentje:

#9:Ha te is ennyit eszel,mint én,akkor leírnád mióta fogyókúrázol,és mennyit fogytál eddig?Illetve mozogsz valamit mellette?A kezdő súlyod mennyi volt?Csak azért kérdezem,mert elvileg úgy van,hogy valakinek minél több feleslege van,annál könnyebben fogy.

A számítások alapján az alapanyagcserém 1500 kalória,de aztán ki tudja a valóságban ez mennyire lehet igaz...

2018. jan. 21. 13:57
 17/17 anonim ***** válasza:
A krutont, kukoricát, edesseget felejtsd el diéta alatt. Ezek max a súlyfenntartasba férnek bele.2 dolog lehet meg a baj forrasa: az egyik tuti hogy fennáll. Nem mozogsz. Anélkül nem fogsz fogyni. Max izomból. Aminek minimális méretcsökkenés és zsíros test az eredménye. Gondolom nem erre vágysz. Egyél több feherjét, kevesebb szenhidrátot. Túró, tojás a barátaink:) a másik ok amit csak feltételezni tudok es amure a mozgás szintén megoldas lenne: lehet hogy be van lassulva az anyagcseréd. Mész napont 1x de mégjobb ha 2x nagydolgot intézni a wc-n? Ez is nagyon fontos. Illetve a sok folyadék. 3-4liter akár, lehetőleg sima víz. De látvanyos, hirtelen hízasra, makacs, dietanak ellenálló túlsúlyra utalhat pajzsmirigybetegseg is. Az egy vérvetelből hamar kiderül. De ha ennyire saccolod csak, hogy mikor mennyit eszel, akkor sajnos nagy ra az esély, hogy sokkal nagyobb a kalóriabevitel (es nem megfelelő a makrok aranya), mint azt gondolnád.
2018. jan. 22. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!