Lesz valami változás? Hirtelen híztam 15kgt, miután abba hagytam a fog. Gátlót, így vagyok 75kg és 178cm, nagyon elszomorító, mint egy 5hónapos.
Köszönöm :) igazából egész nap nem eszek,csak fél 5körül...ez sem jó,tudom,de már annyira magamba beszéltem,h.olyan vagyok,mint egy bálna...
Akkor 2Litert mindenképp megpróbálok :)
Hát így az is maradsz, bocsi, ha keményen hangzik, de így azok a kilók maradni fognak. Tessék minimum 3-szor, de inkább ötször jól meghatározott adagokat enni és inni 2-3 l vizet. És mozogni.
Hidd el, nem nálad fog megdőlni a fizika meg a biológia, még ha átmenetileg be is kavartál a hormonális működésednek a tablettával.
Innentől elhatározás és kitartás kérdése.
"...aki fogyni akar annak sokat kell inni."
És napjában többször, viszonylag keveset enni! Ha csak napjában 1x-1x eszel, a szervezet megijed, elkezd tartalékolni, és pont az ellenkező hatást éred el.
Ó köszönöm,így fogok tenni,előre elkészítem,úgy biztosan megeszem. A vizet is viszem mindig magammal,fél l mentes ásványvíz,de van,h.du 2kor veszem észre,h.még mind ott van. (4ig dolgozom) :/
Ma még csak másfél merőkanál húslevest ettem,egy répát +vmennyi főtt húst és pár db sós kekszet,plusz kávé.
Eddig kb.9dl vizet ittam,egyébként ülő munkát végzek,12kmt biciklizek összesen.
Ezen a szinten,hogy még egy minimális folyadék bevitelt sem tudsz tartani,egy étrend betartása kb lehetetlen feladat.
Úgyhogy szerintem nem lesz semmilyen változás,mert túl sok és túl nagy változást igényelne a jelenlegitől.
Ez meg erősen komfort zónán kívüli lenne neked amiből kilépni meg nem fogsz,mert kényelmetlen és macerás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!