Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Olyan létezik, hogy kilóra...

Olyan létezik, hogy kilóra gyakorlatilag nincs változás, és olyan sok centire se, viszont látványra rengeteg?

Figyelt kérdés

6 hete kezdtem itthoni videókra tornázni, lábra és hasra. A hasam látványra is laposabb, izmosabb lett, a combom viszont elég érdekes.

Az 57 cm-ről 54-55 lett, a kezdet 55kg 53-54 közt van, viszont én úgy látom, hogy a lábam mégis izmosabb, a csípőm vékonyabb lett.

Csal a szemem? Vagy képes szinte egyszerre eltűnni a zsír és a helyére izom nőni?

20L

2017. máj. 9. 12:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, ilyen létezik. Az izom nehezebb mint a zsír, szóval ha esetleg +1 kg-ot mutat a mérleg de nem érzed és látod, h híztál volna, akkor az izomzatod nőtt!

Már leírtam egyik kommentárban, h érdemes a testzsír %-ot méregetni. Olvass utána, h h lehet megmérni, mi a normális testzsír % a te esetedben és aszerint tornázz, fogyj! :)

2017. máj. 9. 12:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Természetesen.

Teljesen máshogy mutat 20 kiló zsír, meg 20 kiló izom.

2017. máj. 9. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen létezik,hogy ha valaki nagyon kezdő,akkor tud egyszerre zsírt leadni és izmot felszedni,ám ez nem marad mindig így,ezért nagyon fontos a karjára is odafigyelni a céljaidnak megfelelően.
2017. máj. 9. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!