Létezik, hogy az 1éves kisfiam megérzi, hogy terhes vagyok?
Ne haragudj az offert,de az en kisfiam is ma 1 eves:)))♡
Egyebkent lehet hogy megerzi.jok a radarjaik:)
De azt nem hinnem h ezert viselkedik igy.max ha szoptatnal akkor az mas...azt megerezne tuti.
Szerintem a kisgyerekeknél mindig vannak olyan időszakok, amikor az egyik szülő sokkal érdekesebb a másiknál.
Én voltam kb. két éves, és vicces módon még emlékszem is rá tisztán, amikor közöltem, hogy anyuhoz bizony nem megyek, csak apuhoz. Tartott kb. 3-4 napig. :)
Nem hinném, hogy a terhességgel lenne összefüggésben. Minden gyereknél van olyan időszak, amikor hirtelen az egyik szülő kiemelt figyelmet kap, a másik meg látványosan le van tojva. Ez normális velejárója a fejlődésüknek.
Anyám a mai napig emlegeti, hogy 2 éves koromban (akkor már elég érhetően beszéltem rövid mondatokban) apámmal játszottam. Ő bejött, én hátrafordultam, közöltem vele, hogy "te most menjél ki innen", aztán folytattam a játékot. Akkor ilyen időszakom volt.
Az, hogy milyen anya vagy, nem ezeken mérhető. Az majd 20 év múlva derül ki, addig légy türelemmel :)
Nem tudom, hogy megérzi-e, de az hogy nem tudod megnyugtatni, szerintem nem ezzel függ össze.
Én inkább arra gondolnék, hogy túlságosan rágörcsölsz a dologra, és ha sír éjszaka, rögtön elkezdesz azon kattogni, hogy "mi lesz, ha megint nem nyugszik meg nálam". És ő ezt a feszültséget érzi, és annál nehezebben hagyja abba a sírást. Apukája viszont nyugodtan áll hozzá a dologhoz, nem stresszel rajta, így nála hamarabb is nyugszik meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!