Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik, hogy az 1éves kisfiam...

Létezik, hogy az 1éves kisfiam megérzi, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A pontosan ma 1éves kifiam az utóbbi időben gyakran viselkedik velem elutasítóan. Egyébként nagyon jó a kapcsolatunk de mostanában gyakran előfordul hogy pl. mikor éjszaka felsír akkor nálam nem nyugszik meg csak dobálja magát aztán apa átveszi és nála pikk-pakk megnyugszik. Én már tisztára lelkibeteg vagyok emiatt, nem tudom feldolgozni. Nem az a baj hogy apánál megnyugszik, hanem az, hogy nálam nem. A férjem azt mondja hogy szerinte érzi rajtam a terhességet ( most leszek 8 hetes) és emiatt van. Nagyon fáj nekem mert igaz nem mindig van így de számomra elég gyakran, úgy érzem megbuktam az

2015. febr. 23. 01:19
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Lemaradt: anyaságból. Egyébként kilenc hónapos koráig igény szerint szoptattam és nagyon sokat volt mellkason is gyakran ott aludt rajtam óra hosszákat is. Lehet hogy kicsit hosszú és összetett a kérdésem de érdekelne a véleményetek.
2015. febr. 23. 01:23
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Ne haragudj az offert,de az en kisfiam is ma 1 eves:)))♡

Egyebkent lehet hogy megerzi.jok a radarjaik:)

De azt nem hinnem h ezert viselkedik igy.max ha szoptatnal akkor az mas...azt megerezne tuti.

2015. febr. 23. 03:59
 3/12 anonim ***** válasza:
53%
5 éves a fiam még csak 2 napja késett mikor azt mondta nekem hogy anya 3an vagyunk itthon. Mondom kisfiam számoljuk ki mégegyszer anya meg te az kettő és mondja nem itt a kistesó is. Igaz hogy szeretett volna már rég. 2 nap múlva csináltam tesztet. Jelentem 7 hetes vagyok. Sokmimdent éreznek szerintem. Hétvégén fogjuk neki megmondani de amilyen szókimondó tuti azt mondja majd hogy ő megmondtam :-)
2015. febr. 23. 05:49
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem a kisgyerekeknél mindig vannak olyan időszakok, amikor az egyik szülő sokkal érdekesebb a másiknál.

Én voltam kb. két éves, és vicces módon még emlékszem is rá tisztán, amikor közöltem, hogy anyuhoz bizony nem megyek, csak apuhoz. Tartott kb. 3-4 napig. :)

2015. febr. 23. 07:11
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

Nem hinném, hogy a terhességgel lenne összefüggésben. Minden gyereknél van olyan időszak, amikor hirtelen az egyik szülő kiemelt figyelmet kap, a másik meg látványosan le van tojva. Ez normális velejárója a fejlődésüknek.

Anyám a mai napig emlegeti, hogy 2 éves koromban (akkor már elég érhetően beszéltem rövid mondatokban) apámmal játszottam. Ő bejött, én hátrafordultam, közöltem vele, hogy "te most menjél ki innen", aztán folytattam a játékot. Akkor ilyen időszakom volt.

Az, hogy milyen anya vagy, nem ezeken mérhető. Az majd 20 év múlva derül ki, addig légy türelemmel :)

2015. febr. 23. 07:42
 6/12 anonim ***** válasza:
38%
Nem, biztos, hogy nem érzi meg.
2015. febr. 23. 07:57
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
nem
2015. febr. 23. 09:05
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom, hogy megérzi-e, de az hogy nem tudod megnyugtatni, szerintem nem ezzel függ össze.

Én inkább arra gondolnék, hogy túlságosan rágörcsölsz a dologra, és ha sír éjszaka, rögtön elkezdesz azon kattogni, hogy "mi lesz, ha megint nem nyugszik meg nálam". És ő ezt a feszültséget érzi, és annál nehezebben hagyja abba a sírást. Apukája viszont nyugodtan áll hozzá a dologhoz, nem stresszel rajta, így nála hamarabb is nyugszik meg. :)

2015. febr. 23. 10:26
 9/12 anonim ***** válasza:
az én kislányom 16 hónapos most 8 hetes terhes vagyok, nagyon sok játékbabája van itthon mert imád babázni, de ha most megkérdezem tőle, hogy hol a baba, a hasamra mutat és puszit ad rá, pedig sose tanítottuk neki. Régen mikor ezt kérdeztük tőle a kedvenc babáját, hozta oda. Én is igény szerint szoptattam, nekem is aludt sokat a mellkasomon, sőt még most is velünk alszik egész éjjel, de emiatt semmi sem változott, szóval nem hinném, hogy nálatok ez a gond, attól függetlenül, hogy megérezte e a babád a terhességed vagy nem :) nálunk volt két hét amikor éjszakai ébredésnél apához bújt, nem hozzám, akkor még nem voltam terhes. Azóta minden a régi :)
2015. febr. 27. 07:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát pedig szerintem igenis megérzik.1 éves volt a lányom amikor terhes lettem.és annyira bújós lett de közben egy kis fúria,semmit nem csinált nélkülem.rajtam csüngött,előtte nem volt ilyen.8 hetesen elment a baba,a lányomat is kicserélték az "eredetire".
2015. febr. 27. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!