Létezik, hogy egy kisgyerek megérzi egy nőn, hogy az terhes, ha még nem látszik?
Amióta terhes vagyok, a fiam folyton simizi a pocakomat, mi még találgattunk, hogy lesz e tesó vagy sem, nega tesztek, amikor a fiunk a tesó szóra megsimizte a hasam. 13hónapos most, én a 20.hétben
Ha azt kérdezzük hol a hugi a pocakomat simogatja, ha öcsit kérdezünk csak pislog... Holnap kiderül mi lesz:)
Kedves kérdező!Bocsi az Off-ért!!!
Kedves utolsó!Megírod holnap a baba nemét?Annyira felcsigáztál,szerintem nem csak engem...☺
Nekem a 2 éves lányom mondta hogy baba, a hasamra mutava mikor még nem tudtam hogy jön a tesó, bár sejtettem.
Barátnőméknél nem tervezett volt a kistesó, mikor egyik nap a kisfia azzal állt elő, hogy ott a baba. És a barátnőm akkor már terhes volt!
Számomra is elég érdekes és meglepő, ja és az én lányom is ki van fordulva magából mióta terhes vagyok. Igazi hisztigép!
Én is szeretném tudni, a drágám nem hagyta magát megnézni, alig láttunk belőle valamit, szép az orra:) és fogta a fülét, de teljesen vizsgálhatatlan pózban volt, kiküldtek, séta, csoki, kóla, vissza, nem volt hajlandó pózt váltani, integetett egyet, és aludt tovább.
Holnap megyünk újra, hogy egyáltalán meg tudják méregetni.
Cumizta a lábujját, és csücsült, édes volt.
Holnap megírom, hogy egyáltalán sikerült e az UH, és a nemét, ha megmutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!