Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehetséges, hogy...

Szerintetek lehetséges, hogy valaki megérzi, hogy terhes?

Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Én is megéreztem egy héttel a nem várt előtt, és esti pisiből is +at teszteltem. :)
2013. márc. 17. 12:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehetséges. Aznap, amikor nem jött meg, mondtam a páromnak, nővéremnek és egy barátnőmnek, hogy érzem, hogy terhes vagyok. Mondták, hogy simán megjöhet de én tudtam, hogy az vagyok. 5. napon, délután csináltam tesztet, kb. 10 mp alatt pozitív lett. Azóta már 2 év 8 hónapos nagylány:-)
2013. márc. 17. 14:18
 3/8 anonim ***** válasza:
én mind a 3-terhességemnél megéreztem már több mint 1-héttel mensi elött :)és mind pozi teszt lett még másnap.
2013. márc. 17. 15:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Persze. Mondjuk én megálmodtam és másnap pozitívat is teszteltem a nemvárt előtt.
2013. márc. 17. 15:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen a lányomnál is és a mostani terhességemnél is pontosan tudtam, hogy most pozitívat fogok tesztelni. :)

Előtte hiába maradt ki a menszim mindig volt valami üresség ami miatt úgy gondoltam, hogy negatív lesz a tesztem. Idáig mindig bejött.

2013. márc. 17. 16:07
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! gratulálok a "picikhez" !!!!!! remélem én is nemsokára pozit tesztelek.......de lehet csak nagyon szeretném!!!!
2013. márc. 17. 18:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen. Van, aki megérzi.
2013. márc. 17. 18:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Biztosan, de nálam nem jött be. :) A kollégáim és egy barátosném már gyanakodott, utóbbi ugratott is, hogy terhes vagyok, én meg jól kiröhögtem. 9 napja késett, mikor teszteltem, és azonnal pozitív lett. Mondanom sem kell, őszintén meglepett, de örülünk a babócának. :)

Egy szép kétcsíkos tesztet kívánok! :)

17 hkm

2013. márc. 17. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!