Lilu8989 kérdése:
Lehetséges hogy terhes vagyok annak ellenére hogy megjött?
Figyelt kérdés
kb egy hete hányingerem van majdnem minden nap, fáradékony vagyok, görcsöl néha a hasam, és fáj a fejem. elképzelhető hogy annak ellenére terhes vagyok hogy nem rég megjött kb 4 napja mult el, de nem tartott csak 2 napig. Ha terhes vagy akkor is menstruálhatsz? köszönöm a válaszokat2013. febr. 14. 14:52
1/12 anonim válasza:
Ritka, hogy valaki vérzik terhesség alatt, de előfordulhat. A beágyazódásos vérzés egybeeshet a menstruáció várt időpontjával, ezért összetéveszthető. Az a legbiztosabb, hogyha veszel egy tesztet, ilyenkor már kimutatja, ha terhes vagy.
3/12 A kérdező kommentje:
kérnék szépen még választ :D
2013. febr. 14. 15:01
4/12 anonim válasza:
valójában nagyon ritka a vérzés, ha van is, kevesebb és "más", mint rendes menseskor. "igazi" erős vérzésnél szinte kizárt. mindig van ellenpélda, de nem jó beleringatni magunkat abba a pici reménybe!
5/12 A kérdező kommentje:
nem volt erős, de jobban görcsöltem mint szoktam. pedig jó lenne ha az lenne amire gondolok :S
2013. febr. 14. 15:11
7/12 anonim válasza:
A terhesség alatti menstruáció általában sokkal kevesebb, és inkább barnás.
8/12 A kérdező kommentje:
most fogok tezstet venni
2013. febr. 14. 15:14
9/12 anonim válasza:
A teszt tuti kimutatja már ilyenkor!
Szeretnétek egyébként babát?
10/12 A kérdező kommentje:
igen szeretnénk, pedig csak 1 hónapja avgyunk eggyütt. tudom nem rég óta, de a barátom nagyon szeretne.
2013. febr. 14. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!